美國擁有完好無損的外星文明證據:告密者為前情報官員,稱政府擁有非人類起源的完整太空船

236 回覆
22 Like 53 Dislike
成日話外星人侵略地球
其實有無諗過人地根本唔想要你個星球
每個星球理應只會繁衍出能夠適應當地既生命體
如果一個係高維度形式生活既外星人點解會要一個低維度既地方生活
你住開半山豪宅唔通會突然轉去住公屋咩
而且以高維度形式生存既生物佢為咩要搞低維度既生物
低維度既建築理應唔會阻到佢生存
人類會唔會突然走去住昆蟲既樹窿丫
有資源拎
證明呢?
咪好似印度洋有個島仔一直都與世隔絕
之前試過有傳教士登島 比島民殺左
之後印度就派海軍係個島附近唔再比人上島
珍,最起碼要超光速飛行已經唔是貢易
佢地肯用腦 根本不費力氣可以令人類自動送資源俾佢喇何必來打鳩你
只要令人類相信個樣野對人來講係無撚用
你有有價值既野同佢換自然雙手奉上
人類天性
比亞洲人食左
係,估唔到一個咁既19窿搞到人類智商退化
點都要啲敵人嘅
唔係點同國會R funding
都好撚肯定喇
好似最大座既胡夫金字塔根本就唔會係呢一代文明足以建造
好明顯係舊時文明毀滅時清唔走既殘餘物
如果係大洪水 理應海底仲有好多舊文明既解築
又或者好多建築係俾淤泥淹埋左
不過係唔想引起不必要恐慌同思想先迫住做證據話係呢一代文明建築姐
羅斯威爾事件
可以 外星唔係法外之地
超人比美國困住左
唔打工就唔俾能量方塊你
就算得到外星人飛船,要抄都唔係好容易嘅事
諗下就算18世紀最頂尖嘅科學家群,得到一部21世紀嘅iPhone,你覺得佢哋會研究到當中嘅原理?佢哋有咁嘅工具去剖析?有足夠嘅知識去理解?退一百步就算佢哋明白iPhone嘅原理,佢哋又可以造番一部出嚟?製造生產嘅機器,係需要另一啲機器,呢啲機器又需要另一啲機器……終歸都係要一步一步累積技術,而唔會執到隻太空船就擁有一切外星技術
熟悉星際禮儀就明白唔可以過份干涉其他物種
將心比己,如果外星人發展起嚟之前俾人舞嚟舞去都唔開心啦
所以咪收埋逐少逐少研究囉
睇得明咪研究左先 都係順藤摸瓜既姐
我成日都覺得電腦根本係外星技術

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞