美國擁有完好無損的外星文明證據:告密者為前情報官員,稱政府擁有非人類起源的完整太空船

236 回覆
22 Like 53 Dislike
咁宇宙上第一個文明呢?
點知自己係第一個文明?
咪係,滅撚左你美國都仲撚得啦
你咩料同我等價交換
有外星人同有外星人黎地球兩件事黎
傳說話中國果邊有另一路外星人幫
中共已欽點薯片(外星版)
不嬲都係話有外星生命嘅機會好大但係唔代表有外星文明接觸過地球
你唔識嘅嘢就話係外星科技
同以前d人話太陽係神造出嚟有咩分別
有中文名
所以可能自古以來係中國出現
我都唔知你想點
我講緊彎咗會還原嗰啲金屬眼鏡
同秦朝啲劍有乜關係? 乜嘢叫幾咁熟?
我講緊睇新聞講秦朝嘅劍係記憶金屬。

唔好意思,上面講咗打錯字
你話記憶金屬好突然研發出嚟,所以我先講睇新聞嘅時候話秦朝好似已經有記憶金屬。
你係咪做作家?
無聽過羅兹威爾事件?成架ufo自己墜毀左 美國回收左架ufo同外星人屍體
想睇繼續…
其實嫦娥都係外星人擄劫事件
國安法可唔可以救佢返黎
外咩星 都係中國領土嚟
有無諗過,真係有透過蟲洞而出現的時光機.... https://www.bbc.com/zhongwen/trad/science-44820603

而所謂的外星人,不過是核戰剩下來的人類.... 所以佢地一直以來,都無攻擊人類,亦無將人類當食物.... 並唔係因為咩文明原故。
兒戲 唔明, 噉樣嘢之前冇人發明到, 可以用嚟整眼鏡同胸圍, 好有用㗎 如果佢哋隻拆飛碟, 研究到反重力技術嗰啲就收埋, 啲細唉嘢就放出嚟畀大眾玩下, 都唔出奇

最早關於形狀記憶效應的報道是由Chang及Read等人在1952年作出的。他們觀察到Au-Cd合金中相變的可逆性。後來在Cu-Zn合金中也發現了同樣的現象,但當時並未引起人們的廣泛注意。直到1962年,Buehler及其合作者在等原子比的TiNi合金中觀察到具有宏觀形狀變化的記憶效應,才引起了材料科學界與工業界的重視。...
羅茲威爾事件係1947, 早單嘢5年
嗱, 噉咪證明咗.... 講笑啫, 呢啲fringe嘢冇得prove, 我都係喺神秘之夜聽返嚟, 大家討論下個可能性啫
重建失去的文明
啲人話出土把劍用合金技術鑄造, 唔記得乜溝乜, 而個比例好靚, 嗰個時代啲人冇理由識
配合Transformer嘅宣傳
宇宙咁大 其實其他星系 無咩太大必要黎 應該無太大興趣 反而9x%以上既ufo 好大可能都係來自未來既地球文明返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞