德國21歲男子身高172cm感自卑 不惜赴土耳其接受斷腿增高手術

177 回覆
23 Like 111 Dislike
鬼佬加成
唔使有私樓去蘭桂坊就得
其實又唔係好矮姐
大概低1個sd
大部分西歐人都係170-185

只係嚟得香港嘅白人通常背景好啲所以有幸存者偏差
搬嚟香港咪冇事
屌,徳國人普遍都高高大大,佢172應該係香港153咁上下!
個身無得拉長
手拉長咗就望落好似猩猩
矮撚絕育啦
點解非洲咁多人冇飯食
Size doesn’t matter

有冇咁誇
歐洲都好多矮仔
Source?
你個肚展係咪長過你臂展
幾年前連登有位巴打又係做增高手術,開完post 影完張病床相就潛左水 疑似手術失敗

有幾位巴打會定時推番個post 上黎
其實鬼佬矮真係會柒過亞洲人矮, 因為stereotype左加上佢地個樣貌有佬味, 同矮身材好唔夾。同埋多謝韓風, e加好多後生鬼妹都鍾意"cute" guy (=/= 毒撚), 佢地自己化妝都愈黎愈偏向少女/kawaii風。
暴龍
咪係
size doesn’t matter
我哋ladykiller目測唔夠165
佢唔講我都唔知佢手短
冇人睇得出
你收皮啦死肥閪仲略瘦d? 張千喂小姐
諗起之前兩條港女同人訓招待所
Ig啲女個個都73睇落去又唔奇怪嘅?
女仔都會撞到喎
你地諗到既壞處 人地都一樣諗到 但點解都仲要做?

被閹割既自卑感 真係寫得好好 可以既話寫埋天生被更好
問卷統計 超過九成女性都要求伴侶高過自己 (實際99.9% 甚至係特定身高以上)
身高係最重要而公開既"性特徵" 你無得避
行出街矮仔每望到高過自己既女性 就好似聽到對方講一句 "我唔鍾意你"
生活上男既亦只會係矮仔身上拎優越感

咁多年 20年 受盡嘲笑冷眼 一般人已經認左命 但佢仲有勇氣去面對改變自己 呢一點已經贏好多人
手術結果有可能係死 但佢都願意受呢個風險 作出呢個覺悟
唔係為左整容扮靚 而只係想做返一個正常人
BTW建議切J做女人 冇人敢再歧視你 仲有平權BUFF 公平咩!!!!?
手嘅長度應該跟個身
所以唔使跟對腳拉長
咁嚟香港搵食咪得港女又愛洋腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞