[空炮第一擊] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
算啦 我車冇希望嫁啦
想要哂啲科芬拿。
咁你躝啦屌你老母

仲睇嚟做乜
呢排睇轉會news最開心唔係傳咩新人
係AC有幾接近簽切,依加冇撚埋
幾時先可以賣得走晒啲廢人
有無非洲兄弟要養先
佢連係街識嘅都養埋人俾人綁架要挾
兩間都係
點睇海鮮飯
毒毒穆斯林 去沙特可以成日朝聖
佢哋好撚濕鳩沙地big4都俾政府接管晒
搞到依家派人嚟傾你都唔知佢代表邊間
有冇手足依家睇返杜蛇啲montage仲會眼濕濕
頭先爭啲喊咗
contract (that was virtually signed) remains on table

屌你真係日日學英文
乜撚嘢叫virtually signed

virtually signed係咪即係簽咗約?
唔通virtually signed就無法律效力嘅咩
我諗即係verbal agreement
Verbal agreement同virtually signed兩回事喎
virtually signed係代表簽撚咗約,Kante唔簽係違約架喎
Verbal agreement 頂多係反口,無法律效力

屌你連我啲英文都好過英國啲死黑記
死全家啦
屌你老尾我睇埋內文都唔明咩叫virtually signed

Having been close to signing that contract, Kante is yet to communicate his final decision to Chelsea which has left the door open to Saudi Arabia.
即係點
撈返會計囉
貢騎呢
Kante 走既去沙地都好,唔想係英超見到佢
Caicedo
我見到羊仲著緊車波衫
我真係咸左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞