[空炮第一擊] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
有線執左
英冠好難搵link
mount 隨時下一個,差價至少成20m,佢地一退出就真係唔會回頭,連50-55m 都無埋,阿狗最多35-40m 幫你收
國米嗰前鋒馬天尼斯應該幾fit車
一樣咁廢
如果今日都仲未有caicedo first bid
班高層切腹啦
懷疑突然退出ugarte 單deal
唔係因為psg / 買sporting 股份單野
而係因為馬甸尼突然俾人炒賣唔出切囝cap水過ffp
攪到被迫放棄
咪又係罰唔到佢D乜
其實情況許可既話
cllm同kane都應該不問價高追
Ugarte完全唔可惜,以PSG睇中場既眼光,比盡都係Vitinha, Pereira之流
車班on9球探睇中人地有睇果啲,已經中大獎啦
點會唔可惜
轉頭比件dijiboloji你咪喊
簽不到的人是廢的
烏真係唔可惜喎防守好既大把啦 你話癲到caicedo咁既就少姐
今個夏天高追唔起
係買呢啲㗎啦
唔想睇切呀
Mason Mount = £80,000
Christian Pulisic = £150,000
Kai Havertz = £150,000
Pierre-Emerick Auba = £160,000
Marc Cucurella = £175,000
Kalidou Koulibaly = £295,000
Jaoa Felix loan = £300,000
Raheem Sterling = £325,000

What will you do if it's you?

Common sense isn't common
又貼著名會員上嚟
左面條女more
個班主等班球員續晒約先炒人
都幾撚仆街
撚仔都地中海
調查下銀行戶口有冇多左錢好過啦
清人條路難行到 d撚樣廢到無人要
強勢留低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞