傳索尼 PS5 遊戲掌機 Project Q 續航力超級短,續航表現為手提機中最差

89 回覆
7 Like 12 Dislike
我都係室内wifi玩
低成本搵野試下姐
Wilu 證明咗唔work
電子垃圾
留名等睇佢終止開發
幾舊水買到個backbone one 啦
以前都學 viu 出兩支棒, 一睇就知係垃圾黎
最大鑊係出完首批game 昆左人就算
自家都唔出game 落去三廠又點會同你癲
VR 又係咁依部Q 仲衰
送都唔想要啦
出殘廢手制有咩問題 殘障冇資格打機咩 Sony 咁左膠唔出先係問題啦下話
殘廢手制個定位明明就好明確,比D身體唔方便既人都打到機,同依部乜Q根本無得比較
Q都好明確喎,
俾啲用開remote play嘅人可以一體成形咁打機
唔駛將啲配件又裝又拆囉

搞清楚講緊嘅係究竟有冇玩開remote play嘅人會買,
定有冇人會用remote play先
睇返上面啲reply就似係後者喇

明明就一樣係for啲小眾嘅週邊配件
唔明點解會吹到要同switch/steam deck鬥
PSP
諗起當年psp真係驚為天人
呢個台啲索黑好鍾意教Sony做生意 佢哋會話人你係度教任天堂 微軟做生意憑乜 但佢哋又會好高高在上咁向Sony說教
個濕9 remote play 用WiFi 連,打動作game 都有延遲,就算用5G 都唔見得可以做到出街打機,最多比你玩下機戰果類
電子垃圾
要玩買BACKBONE好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞