冷血林作 全城CUT保誠

565 回覆
5207 Like 72 Dislike
應該連MPF都要轉走埋
即刻Cut保誠啲單
勁推,呢啲人,同劉馬車冇分別,為咗出位,咩都做得出,冇人性架佢

連登仔出名得把口 叫人衝自己走
各人有各人想法
你有權支持林作冷血發言
保誠都有權支持林作冷血發言
當然大眾都有權去理解保誠既不作為=支持林作冷血發言
要啦,要CUT單轉MPF啦
Cut唔到就冇計
未買嘅請幫襯第二間 保誠啲agent操守好有問題
可能冇買呢
最新po 繼續死撐

絕不道歉 從來不道歉

Del po係想撚連登仔 唔係想縮
dklm
點知最後樓主都係保險汪
自己蝕咪姐係林作賺
作狗
保誠AA或者林作班下線隨時都約得
得閒咪叫出嚟了解下囉
但真係決定買其實出面仲有其他選擇
今年是保誠成立175週年,一直以來保誠在每個人生階段守護大家,在生日的大日子,又怎能不與全香港人一同慶祝?我們以「慶祝 · 精彩人生」為主題推出一系列慶祝活動,和全港分享喜悅。保誠首席贊助全城熱話的大型藝術展「橡皮鴨二重暢」,更會舉辦「THE FUNFAIR 保誠175週年音樂節」,凝聚全城歡樂氣氛。今年6月,一起共享無價快樂!
如果我夠癲 我實吉佢幾下
175年來,保誠一直不遺餘力地滿足客戶、員工及社區人士不斷轉變的需求。保誠是家傳戶曉的品牌,業務網絡相當完善且廣受認可。亞洲及非洲機遇處處,我們對這兩個高增長及高潛力的市場,充滿信心。」
保誠自1964年起踏足香港市場,是深受信賴的領先保險品牌,竭誠服務全港超過133萬客戶。為慶祝成立 175 週年,保誠今日免費為公眾提供來往尖沙咀及中環的天星小輪乘船服務。保誠亦宣佈首席贊助「橡皮鴨二重暢」展覽,並免費送出 1,750 張「THE FUNFAIR 保誠 175 週年音樂節」門票。
冷血冇人性
林作既Post 以後一律不推文回覆
https://lih.kg/3407069
樓主A記AA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞