有冇人睇荷里活條片睇到眼濕濕

272 回覆
5777 Like 64 Dislike
你要注意安全
佢打左據悉
無敵
係香港重唔全民健身強化下體能真係隨時死
香港有死刑就大撚鑊架啦,你諗下會用係邊?
咁西方都會有白卡ge。。。
不過都係咁話,如果有來生,希望兩位可以去到一個舒適和平的地方
如果我老公係街到比人咁斬法我諗我自己都嚇到走左。
兩位係咩關係好重要?
無啦啦畀人殺咗
行得正企得正唔洗驚睇呢啲
睇返條片,延伸可以再諗好多野,可以反思
我最concern係點解周圍啲人好似食花生咁行勁慢
見到斬人就好應該跑走啦
冇原因咁,死得咁冤枉,大家仲覺得恐怖
你都On99
你呢啲傻西扮有愛心,其實間接鼓勵人做d冇意義嘅送頭
畫面好睇,夠壯烈,你就滿足
唔一齊諗吓點樣做d有效啲野,以後救人嘅時候就唔使犧牲
人地犧牲條命為咗畫面好睇?
果刻千鈞一髮
一個女人可以做啲咩?
你呢啲咪正宗鍵盤戰士 網絡廢物
你有嘜用呀? 係咪果刻應該開會討論應該點做?你呢啲傻閪咪淨係識係度指指點點影相
冷氣軍師你就叻
縮返老母個閪度當無出過世啦
「李鳳儀唔係日本兵」
係講緊前世日本兵根本唔係今世既張柏芝,就好似琴日既你同今日既你都可以係唔同既人
明明我既前世同我毫無交集,所以根本就係兩個唔同既人,但前世作既業今世就要還
所以電影先叫「萬般帶不走,唯有業隨身」
並唔係話你係度做左惡事,世上會有另一個人代你受左惡果
嗰一刻佢都好慌亂好一片空白
生死一刻本能反應唔係逃生 竟然係手無寸鐵咁去推開個白卡佬救個friend
真係英雄嚟 就算佢一走了之都唔會有人blame

好偉大
條命都冇買埋,其他人冇資格指指點點話佢應該點做唔好點做
佢話為咗畫面好睇
條友個腦生草
呢啲人忽忽地
現實中咪社會渣滓 以為自己獨醒
貌似返工升唔到職 永遠低層 但又話人地唔應該點 錯 賴晒落人地果啲廢物
自問自己真係冇敢勇敢。
其實有冇益真係睇你點睇
代入路人 點樣可以第一時間遠離危險
其實條片好多人仲施施然咁行 有個呀嬸仲行近個兇手
有啲走入附近鋪頭
如果真係唔好彩 原來係條友係瘋狂斬人 走入鋪頭困獸鬥
只可以講傷亡人數會更多

代入長髮女 三番四次都有機會攻擊到個兇手
如果自己識任何技術 會唔會對件事有幫助

香港人就係過得太安逸 太和平
所有暴力事件好似同自己冇關係咁
白撚柒黐
依家係你哋班人覺得畫面好睇呀
淨係識不停開post喺度J佢好勇敢,佢好壯烈,好感動乜乜乜

想問吓對以後再發生呢啲事有咩幫助
係零丫

我上面第一句都講覺得佢慘,我就係唔想以後再有咁嘅事發生,所以至睇吓有冇其他更好方法處理件事,但你淨係識得沉醉喺個畫面裏面,以後咪只會再出現相同嘅事

而家我有笑佢咩,我有話佢抵死咩,我一句都無講過,唔撚好屈鳩我,你老母上撚晒頭咁傻撚咗
係你以為人地都以為畫面好靚
係你呢啲自我中心嘅獨醒撚以為係咁
你有嘜資格話人地做嘅無用?
如果佢救到朋友,你仲會唔會話無用?
你就事後孔明話無用
你有嘜資格去評論?你propose嘅方法係咪一定work? 用下你個腦啦網絡廢物
或者無腦就唔好上網
現實你就係果啲群體溝通唔到嘅垃圾 以為自己好撚醒果啲人形豬
睇到好感動
香港仲有咁好嘅人
兩個女仔原本好地地係商場行街,突然之間就死左仲要死得咁痛苦

但如果係朋友或者親人我會叫佢走
由我死
一對好朋友約出嚟食飯行街點會死得咁慘
唔好做地球生物算啦 西方一樣大把問題 只係比亞洲好少少咁解
無人覺得個畫面靚
而家表揚緊嘅係佢救朋友個精神
紙上談兵馬後炮係人都識
真係遇到呢啲事你咪又剩係識走為上策
講少啲廢話啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞