有冇人睇荷里活條片睇到眼濕濕

272 回覆
5777 Like 64 Dislike
一路好走 希望兩個女仔係天堂過得安好
其實最尾佢點解走唔甩?我見佢都仲跑到
鍵盤戰士咁諗,同啲肯去嘅人一齊夾,一人攞啲架生劈落去搶到佢把刀就係,最怕佢連槍都有
睇cctv d 路人仲好冷靜
佢睇左 之後就幻想自己可以點樣解決個刀手 救番2個女仔 之後就覺得周圍既人好廢好呆 淨係識企係度唔幫手
咁咪證明打壓黃絲個天覺得無錯囉 報返落放火私了個班人到姐
無…花生mode
唔撚走係抵讚
真朋友
希望佢地可以安息
係樂極園開心快樂做朋友
屌你老母咁都有得比你性別定型屌一屌
學連登仔講上去阻止 最後未死左囉
讚佢捨生取義 過多一兩個星期 單新聞仲邊記得
最後傷心既未又係佢屋企人親戚
唔好亂咁講 有問題嘅係個白卡佬
而喺佢仲在場嘅情況下去幫手嘅人都用咗條命去搏 真心respect
下次睇你幫得幾快
笑死 又冇屌人
諗起比達嘅人生格言
仲有肯出手制止白咭佬個個人都好勁,唔係無辜既人更多..

希望兩個女仔一路好走
我係佢都唔敢講自己會唔走仲再上前阻止
睇張相好似係一個附近食肆嘅廚房佬拎兩張凳出去制服嗰個白卡佬
好佩服
好彩嘅係個白卡佬冇再發癲 一癲起上嚟可能連佢都斬埋
就算係唔係涉及情 綠帽 都唔應該咁樣殺人
呢個世界不嬲好人都唔會長命
喪盡天良嘅人通常就會安然無恙
第一個女仔..人生曾經有個咁嘅朋友
此生無憾 Rip
個白卡佬殺咗佢個friend之後本身都冇諗住殺死佢,好似佢親個白卡佬擰轉頭嗰陣跑埋去佢個friend度
佢個friend嗰陣已經奄奄一息

白卡見到咁樣 刺激咗佢 跟住就起勢攻擊個長髮女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞