有冇人睇荷里活條片睇到眼濕濕

272 回覆
5777 Like 64 Dislike
我覺得死刑先益咗佢
最好困佢單獨酬禁終身 咁就折磨
人類最善同最惡嘅時刻同時出現
好人既結局值得咁咩?
其實點解咁多人咁care兩個女仔係情侶關係定朋友關係?
就算係乜嘢關係都好 都未必做到好似長頭髮女仔咁樣一次又一次過去救短頭髮嗰個女仔啦
人哋係伴侶又點?係朋友又點?

仲有,如果真係關出軌事嘅話,都唔需要斬人咁癲啊?
有啲連登仔仲話如果關出軌事嘅話就覺得人哋抵死
將殺人合理化呢度真係教壞細路 如果有小朋友見到 又真係灌輸左呢個教育喺個腦度就仆街
國際大刀會
淨係覺得佢朋友好有義氣
真感情好感動
呢個世界唔係咁多假人
RIP
白卡係咪會判入精神病院,使唔使坐監?
男人唔係命?
呢類人,就係平時連登仔最唔鐘意嘅肥婆
一有呢d post 就prince joyce 美極乜撚都齊

反而連登仔最鍾意嘅公屋白卡綜援,就係個光頭佬
關男人咩事姐,你有不如你去救囉
記得帶埋個鍵盤去喎on99
明明白卡佬已經平靜哂想走,係咪長髮女既叫聲刺激到佢,令佢返轉頭追斬佢呢,好心傷
仲有人開D抽水POST係咩冚家剷黎
呢啲人想得到別人關注,現實冇咪唯有喺網上
真 好後悔 睇完暈暈有啲想嘔
睇到呢一下真係好心痛
白卡本身已經擰轉頭 要走人㗎喇,長髮肥妹即刻返去睇佢個friend。。。
咁就刺激咗個黐線佬
就係呢一下佢先要死 唉,睇到個心好唔舒服
超心 up。仲有一種無助感。
我都好後悔睇咗,睇完覺得活著好唔容易
林作嗰個post真係睇到眼火爆
發生咗啲咁嘅慘劇仲喺度博關注攞noise
連登仲有啲話咩支持殺死TB 肥婆嗰啲
雖然係少數
但真係好PK好折墮
現實中應該係冇朋友 平時冇存在感先要咁樣去攞關注
呢啲一笑置之
生命好脆弱,
活得好地地,可以幾秒一個意外或者俾白卡刺幾刀就完一生
🖕屌你都on99🏳️‍🌈
支持你嘅講法
佢哋兩個係咩關係其實唔係最重要,最重要嘅係個長髮女仔喺生死關頭之下 ,真真正正做到義無反顧去救佢嘅同伴,冇抌低人,呢樣嘢好多人都做唔到,無論佢哋係情侶朋友定係乜嘢都好,長髮女仔嘅所作所為已經係英雄。

同埋就算係唔係出軌/婚外情/同性戀,咁樣殺人都係唔應該。
更加有啲人因為佢哋(懷疑)同性戀關係,就justify呢件恐怖謀殺案,咁樣係更加恐怖⋯⋯
究竟俾人斬果個有咩原因令到白卡好似同佢有仇咁剩斬佢一個?如果冇差別應該見人就拮,佢之後停曬手,如果佢朋友唔幫手可能都係死一個,只能講句唔好彩,rip
隨機殺人同情殺係差好遠
一個係連登仔自己會成為目標,一個唔會
一個某程度代表治安惡化,一個係某程度上帶有可以代入嘅感受,當然唔係殺人果部分,係被背叛而想報復,被綠帽而想傷害第三者嘅心態

人係冇咁怕可以理解嘅事情,相反冇情理邏輯可言嘅嘢特別可怕
有條片仲影到佢哋施施然慢條斯理咁扶手電梯上案發現場
睇過一次段cctv都唔會再睇多次,
越睇越心痛,願死者安息R.I.P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞