痴撚線究竟近呢幾十年嚟有冇邊個張硬照相可以超越到呢張經典

1001 回覆
1129 Like 74 Dislike
但呢D樣搵是但一個Calvin Klein model都係咁上下

懷念以前未woke嘅年代

但氣質差好遠
係, 總係有種"我阿媽個偶像" feel,
就算黎明/aaron呢D上一代偶像, 但對於新一代來講都會有D新吸引力,
但牛華就有陣過氣除,
唔係話佢唔靚仔
X2, model有D脂粉味
估中左
佢係唯一一個我未睇過佢D戲, 但被佢相片迷住嘅明星
識得人係北美大, 睇佢做兒童節目,
所以當年見到佢拍titanic只覺得未成年小朋友拍戲, 入唔到腦
我覺得johnny depp老左先靚仔
好唔同啦依種樣alain delon直頭係完美面形兼五官

大CK 果堆係純sell masculinity 啦好明顯(唔計mirror 果d)
劉華太正義,深奧,依家唔興

黎明夠蠢
富城夠活力
哥哥夠放
所以佢地無過時
因為佢真係上一代嘛
古惑仔叫正義
可惜而家老到走左樣, 仲話想安樂死, robert redford又係老左走左樣,
同樣老左, sean connery 仲係一個靚仔阿伯, 但後生時從來唔覺sean connery靚仔, 最多叫型
阿倫狄龍 冇人識唔係下 ? 洛可兄弟, 獨行殺手, 情隔萬重山, 紅圈, 氣蓋山河 , 全部極貌靚仔
佢飾演有情有義大佬
講到安樂死有問題咁

想安樂死無問題喎
對於新一代來講, 佢地仲有呢D吸引力,
黎明, 金句王, 又識玩social media, 當年中環演唱會贏盡老中青民心,
aaron, 跳舞而家都仲係咁勁, 鍾意跑車,
哥哥, 本身D戲對後生有吸引力, 而家睇返佢D打扮亦都唔leung

劉華, 夠勤力呢D對後生係完全無吸引力, 仲只會覺得係老一輩成日對後生訓話經典對白, 喜好係bowling? 後生又係冇乜興趣
但黎明/aaron都係上一代, 就唔會有一種脫節feel
我支持安樂死, 只係佢提出得, 即係都生活得唔算開心, 亦冇精神寄託
我覺得係因為劉華d pose太老土?
Sean connery 果種樣係越老越有味道,後生果陣係硬朗,似係會做james bond 果種樣,就好似你所講咁,果種最多係叫型格

而alain delon 就係典型貴公子靚仔

不過算啦,alain delon老到咁,乜都享受過,都係時候㗎啦
大把深奧電影唔講
佢有咩pose?
好似有人話過佢拍戲時太多小動作去show自己好靚仔, 佢話已經改左好多, 但我都仲係覺得佢好劉華
山P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞