痴撚線究竟近呢幾十年嚟有冇邊個張硬照相可以超越到呢張經典

1001 回覆
1129 Like 74 Dislike

優鬱嘅眼神
90後追台星多D跟住已經有super junior呢D
有個中空期

Edison 淫照事件 2008
MK峰頂包案 2002
四大天王已經無咁活躍

如果你90年出世,當年十幾歲咋
其實過咗Edison之後都無出過靚仔
防盜?

瀧澤秀明
陳冠希
而舊嘢一定上神枱定律嚟講

可能真係會
瀧澤秀明套魔女的條件嗰陣時真係不得了
識野

wwh
Why are you doing this,huh?
咁多共狗Cctvb打手負評..
但唔代表黎係日本紅喎何況中森明菜對香港係有啲熟識嘅當年台灣同日本(韓國真係唔多重要又唔係金主),台灣真係指重要市場之一,日本基本上勁難打入去,通常係香港台灣海外華人市場打爆咗先去挑戰,通常要靠港產片打入去日本先有啲知名度(當年港產片亞洲第一,雖然93年開始萎縮,日本係日劇同歌就拋離香港),好難單靠歌黎其實香港真正咁樣上神枱係靠廣告,影視真係打唔出去(甜蜜蜜其實真正突出係曼玉,黎明係啲fans推到上去)今生無悔呢啲冇錯係紅,但影響力打唔出海外,當年港劇已經喪失海外80年代嗰種影響力,最後一套打得出去係義不容情(當然今生無悔紅嘅係歌)劉華套獵鷹海外已經幫佢建立基礎,加埋華Dee有一定支持所以黎明其實要靠歌先得,但歌完全被學友㩒落嚟,王菲呢啲海外影響力都大過佢(講日本,王菲係當中算ok,重慶森林日本好like吓,加埋首eyes on me同埋當年武道館搞得幾好吓)D佢嘅心難死/行近又怕驚動你,台灣嘅今夜你會不會來海外係幾紅,但絕對比唔上上面呢啲咁勁(當然當年好多敗走香港但台灣紅到返嚟例如郭富城
第一次見咁多負皮
全盛時期嘅Damon Albarn都好正
好似陳冠希呢類fuckboy咁
食到唔少女
當年佢係玩呢啲 grunge look嚟出位(另一個係王菲,好撚重口味)其實有冇人重記得佢做過歌手
講真你鍾意就得 不過下次唔洗一嚟咁多張
放過我啦
佢真係好柒呀屌
我記得車都有肌肉
佢呢個頭唔掂囉上面鄭伊健咁梳起仲好睇d
黎明當年真正上神枱係廣告,同埋fan base少女同師奶多,死忠fans 最多,但同時男人唔多受,真正最受歡迎係學友海外黎明真係差啲,始終冇廣告加持,劉華台灣好紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞