痴撚線究竟近呢幾十年嚟有冇邊個張硬照相可以超越到呢張經典

1001 回覆
1129 Like 74 Dislike
天若有情好似係1989之後成個90年代都冇紅過直至無間道
黎明就墮落天使開始連紅幾套戲唱埋韓文上曬當地榜
雖然我都麻麻甜蜜蜜又要求佢增肥剪短頭髮咁柒但韓國人係因為佢宜睇套戲

22世紀監獄最靚仔,沒有之一
墜落天使當年唔多得喎,係完全比重慶比下去,重有東邪西毒當年上映都係失敗(又係比人屌老母)係終極板先上神枱甜蜜蜜我記得係張曼玉好出喎唔係黎明(應該講甜蜜蜜係第一套佢被人覺得佢ok嘅戲然後佢嘅fans捧到佢上神枱
蔡思貝
呢張個樣成個gigi 咁
你唔好咁癲 呢啲貨色Frankie都屌打
哈哈哈哈 好嘢嚟㗎!
靚仔靚女都係大眼鼻高
係講韓國呢兩套都係hit
其實韓國人追黎明係因為韓國電視台採訪佢勁歌頌獎禮慶功宴吹煙而爆紅當年韓國總統都出聲贊佢係家傳户曉嘅明星
與套電影係香港得唔得無關,係佢自己無啦啦個至紅左
整容西
我睇大陸啲片係咁講
話佢食煙太有型然後爆紅

但實際上唔知係咪真
佢個女都
鈔哥
港日台 紅同出名靚仔個啲 真係五官精緻

韓國個啲多數都係人氣高=靚仔

得身材比較又真係好過港日台
咁突然真係唔知佢係韓國咁紅,當時冇咩人care韓國,留意台灣重好
真係好似杜拉格斯
【【黎明leon】1995年接受韓媒採訪-哔哩哔哩】 https://b23.tv/xllZWgJ
應該就真嘅1995前都冇聽過係個到紅自此就歌影廣告都賣得年年去直到1999宣布退出頒獎禮就消失左
咁都得
佢嗰時就係喺韓國落D 聽EDM
返嚟就出電音碟
唔知點解睇到張相,第一時間係諗起生化危機4個Leon,好鬼有feel,淨係呢張相,其他郭富城嘅相反而冇咁似
係呀韓國啲娛樂公司就係見黎明搞idol係當地咁吃香就開始以佢做模型包裝明星出kpop+政府資助搞到世界知名
宜家韓國電影同音樂都屌打香港日本啦,當年冇乜人留意韓國
所以咪話呢張最經典 亦都係最有意境
台灣傳媒講到大S現任酷龍喺台灣好紅㗎喎
啲歌好多人翻唱過
但唔知喺香港紅唔紅

1994年梁漢文嗰首纏綿遊戲都係喺韓國買返嚟
4千鳩幾塊腐皮
我當係送你上路 幫你正一正皮番啦
睇怕你呢世都玩完架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞