=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第67回:幾時有真人talk? 瞳美寫真集發售

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
但係≒joy真係幾多靚女,冇話冇咗邊個唔得,所以有center叫做好啲囉,就算今次唔係愛弓做center,睇之前既幾個MV,愛弓都算出鏡率幾高,而且企位算係幾靚,經常都係做左右手,重視程度係呢方面已經睇到,不過佢真係要努力啲去完美化自己,因為指原捧佢都有個重要原因,就係佢同小澤都已經19歲,到咗可以全力接多方面工作既年紀,所以時間都唔等人,指原都唔會花太多時間等佢成長,反而天野香乃愛得16歲,好盡係有進步空間有排用,壞處就係近年仲未可以幫團隊搵好多錢
愛弓冇咁堅強嘛,愛弓唱咪岩囉
Ok你岩,希望JOY走得更遠
有大西葵、莉子、珠里依呢3個勁人
加上全員0拖後腿,應該都冇咩難度
D詞都幾明顯係寫比愛弓,例如「最後の夢もう一回だけ」,擺明講緊佢,我諗指皇係想激勵下佢掛,始終佢本身好似係指原推黎
大葵西有力自己solo,一首歌而且係可以嚇死人既級數!

另外莉子,珠里依,結香,怜音都勁
≒joy仲係冇碟出,頂佢地個營運個肺!
我都幾懷疑佢當年係咪因為指原一走佢就即刻諗畢業,冇參加ME團係因為可能之前STU既合約拖住趕唔切參加,再早期冇參加HKT可能撞唔岩時間(當年佢入咗STU好似都只係13定14歲左右),而且HKT一向都有唔少欺凌及分黨派傳聞
天野妹妹

呢句都順手比埋小澤
蚊形公司落重資源
以前係=love,總會搵到娜可愛既地方
但而家咁睇真係劣左
可能當年真係有少少愛屋及烏….
無配信啊,肯比錢睇都無
https://www.instagram.com/p/Ct-ezJISbK_/
係電視個轆怪少少啫,私服樣好正常
而家臉太廋
其實佢俾邊個欺凌?

所以有時我覺得指原搞呢啲12人團都幾好(可能都同財力唔夠有關),因為有部份人既性格,其實唔係好適合係好多人既團體裡面工作,反而十幾個人會易處理到個人際關係
我弓一做center,你班友仔就靜晒,駛唔駛咁呀!幫手推view啦
尋日到而家聽左10幾次啦
我對歌唔對人
萌子呢個除左送比自己條女(如果有)之外,根本用唔著
https://twitter.com/Notequal_ME/status/1673643585470873601?t=wja0ZBpMCZTNZiHmmvzzbQ&s=19
我都想知
得左手
可以慳錢唔洗買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞