=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第67回:幾時有真人talk? 瞳美寫真集發售

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
就係要呢啲
有冇例子差距有幾大先?
有時路過sr 感覺sana幾好笑嘅
呢D就冇sample,非常好
用放大鏡都睇唔清wo
Risa除咗ありがとう,見都成日額外會講下手個飯既野
但sana得部份好熟既老飯先會咁
咁咪啱曬骨蛇你,夠平
火月,我弓發威!
指原識玩,識得搵愛弓既問題黎玩!
愛弓果然係要行火運
見到愛弓center 即刻上黎望下頭號愛弓飯有咩comment
只係一個開始,捱過出年,高峰期25、26、27年
唔使理條友,等佢自high
愛月同杏佳真係好正

正常comment:歌就冇乜特別架喇,唔知既話仲以為係乃木坂啲柒歌(唔係乃木坂既問題,係因為佢地紅到個營運都唔太理歌曲質素),講返個MV,睇到愛弓霸凌級數既存在,唔係佢有幾高質,而個今次個MV同以前最唔同既係對主角既特寫,基本上接近係愛弓MV咁濟,以前啲MV,除咗獅子歌比較平均,就算主角有幾出,最多都只係多鏡頭啲,有佢既主線,而其他配角例有多套衫,不論第2曲、16歲同埋上次首離鄉別井努力家既歌,其他成員都有佢地既跳舞以外既位置,今次首歌其他成員係MV裡面好似變咗市原愛弓 with ≒JOY 咁既狀況(嗱!純聽歌唔覺架,而且幾位歌姬把聲仲係好出,好有表演機會),所以唯一解釋係,一係指原真係幾睇重愛弓,弓神既地位明顯真係唔同,盡管唔係center,唔係老翻齊藤なぎさ,估計佢同大谷、早耶情況相似,團隊裡面絕對係其實中條支柱,而且非常重心,有時都幾懷疑最初小澤既加盟,係因為愛弓既不足而存在,即係話令願簽多個人來成就隊內一個人或者整個團啦,當然,都有可能純粹係指原偏好,另外有個負面啲既睇法就係可能覺得愛弓真係有好多不足,而特登咁捧法都唔出奇,咁又當然都有重視既意味,如果唔重視既話,營運俾多啲啲時間,都冇改善就會採取放棄態度,甚至驚影響團內氣氛,直接請你畢業算,始終≒JOY團內都仲有唔少靚女,要搵人變成另一個≒JOY,大谷根本不難,淺陋分析就係咁,或者會有人唔岩聽,但大概都係咁啦
屌你老母咁叫正常
仲有!大葵西把聲同埋唱功真係≒JOY既天花板,冇得頂
都話咗總有人唔滿意

咁緊係咁評架啦,唔通同你細味歌曲質素咩,又唔係咩大作
其實論唱功:怜音,莉子,珠里依,結香,愛弓,大葵西,愛実,點排?
好正常
手足人如其明
又咩手足?
其實愛弓係MV屋企套衫係咪指原揀架?點解個似指原首名曲個MV裡面某個款?
極認真
講真唔重視就唔會比center 啦
個條友係咁
但我收返前言,聽多幾次後真心唔錯
同埋歌詞好出色,鼓勵世上追夢既人
但結香應該更合適C啦,愛弓以前因為stu黎過東京
相反結香真係為左踏上更大既舞台,由福岡下定決心黎東京
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞