=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第67回:幾時有真人talk? 瞳美寫真集發售

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我好似都有隊短直筆
btw你對杏奈、莉沙既普通生寫set有無興趣,我隨便換d推既mb都ok
你諗好價錢tg我
t.me/squid0121
髙松瞳我啱喎 舊少少嘅杏奈直筆換有冇興趣
有しゅきぴ同青春サブ 兩張都有comment
係佢兩個我就有興趣
我得1set sana
(骨蛇呢排又話對莉沙有興趣
我9up下姐,risa都係唔岩我…
Btw居然咁少sana嗎,多數下弦都中好多
maika就買一次都未必有一張
??我仲以為你係單推
除左指甲+D奇奇怪怪既飾品
可以あのコン唱到咁,我必須比momo 90分....
https://youtu.be/fQ5vhBZn880
嗰日唱咗好多歌仲攬住咗個cushion
TIF 2023日程出左啦,3團都係上最後一日8月6日,然後48系除左NMB同SKE其他都係上6日,即係有機會見到愛弓 x STU48
ok今晚返去補下檔
btw想知你點評價自己推既fashion
8月6少差,無可能睇完fes留咁耐
btw愛弓同舊朋友最多咪合照張
話唔定好似之前糯米咁同STU合作呢
係,雖然無得握手,中間隔住塊板
但大家既距離好近下
幾好 點着都唔到我管評嚟冇用
空歡喜一場,原來Sana既卷淨係可以換返一樣既成員

唔通俾你下弦換上弦咩
喂喂喂你咩意思!每個mb既價值都是一樣的!
咁你想用sana換邊個
只係本身抽夠sana,想換d樹愛羅姐
講起樹b,我尋日無啦啦聽左個舊既radio
再次感受到佢既可愛之處
主持人類似問佢地最近有開始做咩新野

其他mb答完正常野
樹b就尷尷尬尬咁話因為冬天,所以條腸唔太識郁
最近開始食保健品+乳酪,開始有好轉...
第一次見idol會曲線話自己便秘
之前又試過爆自己屎眼隔離有粒痣,樹b呢d痴線位真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞