[AROHA] ASTRO 討論區(79) - 永遠懷念文彬 祝各位身心安康 少病少惱

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
個Show正唔正
btw係咪啲相太大MB UP唔到
ka絲之前都好似話過個嘢壞咗
係韓國特別難up呀,返嚟先up啦
呢個笑容
一邊等𨋢一邊同囉哈傾偈
cls封信
係喎, 酒店wi-fi又唔得, 用返數據又唔得
封信好催淚
記得之前睇電台話係牙彬主動同雄宰做fd子
拉埋佢入98line 所以雄宰一直都好感激牙彬
依家人走咗 希望牙彬身邊嘅朋友都能夠早日釋懷
喊住睇
最後串彬叔寫字樣衰笑撚咗
雄宰你都要幸福呀
佢呢個場唔大, 𨋢口可以講係必經之路, 所以如果想近距離同佢接觸可以早啲到場同埋走嗰陣喺樓下𨋢口等佢

睇得出佢傷心咗好耐先寫得出呢封信
寫到因為識到阿彬先唔後悔選擇做偶像, 可想而知一方面佢條路有幾咁坎坷, 另一方面阿彬對佢係幾咁重要

唯有希望佢可以早日釋懷重新出發同往後發展可以順順利利
串阿彬寫字唔靚真係封信嘅唯一笑點

唔識回覆
多唔多人等
唔算好多人 (一百人內), 同埋唔太爭先恐後
98Line SEVENTEEN 勝寬
多謝你勝寬 祝你幸福
https://instagram.com/stories/beenstro_210714/3118412132564013437
見到太妍開演唱會嗰陣就覺得彬叔肯定會去睇 原來一早約左勝寛一齊去
唉, 如果太妍可以早啲開演唱會, 阿彬同勝寬一齊去咗睇, 可能就唔會發生……呢種事
其實只係隔口噏下, 邊有咁多如果
以後都再無機會見到雨傘彬並肩而行嘅場面喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞