[AROHA] ASTRO 討論區(79) - 永遠懷念文彬 祝各位身心安康 少病少惱

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
牙俊塊面圓到冇下巴
一講到就走就偷笑
牙優GIORDANO 廣告

https://youtu.be/KJ9nMX2lJrA
送一張枱俾人又唔知換來幾多餐飯啦
仲要係翰林演藝門口問

早幾日去咗牙彬牙產整香水嗰間舖
問咗職員姐姐牙彬牙產整嗰枝係咩味,職員姐姐比完我聞之後,就送咗佢哋自印嘅牙彬牙產簽名小卡話係特登送比嚟嘅囉哈
牙彬整個款香水好香!係一種好溫柔嘅甜味整香水係喺間鋪入邊揀兩隻味,但係牙彬揀嘅有款已經冇晒,所以我就揀咗牙彬揀嘅一款,自己再揀第二個似冇晒嗰款嘅味!
牙產整嗰個香水有啲攻擊咗我個鼻可能因為我本身麻麻哋嗰類型嘅味如果叫我形容嘅話,有啲似清香小小嘅驅蚊味
揀完香水味之後去寫自己款香水叫咩名,第二個職員姐姐叫到我寫영원한 달,知道我係囉哈就叫我可以喺佢哋set嗰個位影下相

牙彬牙產整hand cream個位喺樓下!但係我去嗰日有啲多人,所以就留返下次先再去

早幾日去咗牙彬牙產整香水嗰間舖
問咗職員姐姐牙彬牙產整嗰枝係咩味,職員姐姐比完我聞之後,就送咗佢哋自印嘅牙彬牙產簽名小卡話係特登送比嚟嘅囉哈
牙彬整個款香水好香!係一種好溫柔嘅甜味整香水係喺間鋪入邊揀兩隻味,但係牙彬揀嘅有款已經冇晒,所以我就揀咗牙彬揀嘅一款,自己再揀第二個似冇晒嗰款嘅味!
牙產整嗰個香水有啲攻擊咗我個鼻可能因為我本身麻麻哋嗰類型嘅味如果叫我形容嘅話,有啲似清香小小嘅驅蚊味
揀完香水味之後去寫自己款香水叫咩名,第二個職員姐姐見到我寫영원한 달,知道我係囉哈就叫我可以喺佢哋set嗰個位影下相

牙彬牙產整hand cream個位喺樓下!但係我去嗰日有啲多人,所以就留返下次先再去

仲有見到Coex出面有牙彬廣告
多謝文明絲遊記
專登整小卡送好Sweet
自己整香水好過癮咁
形容到溫柔彬叔與驅蚊產咁味
使唔使事前預約?
唔識韓文同店員溝唔溝通到
BTW韓國依排都變大刀會 小心小心
溫柔彬同驅蚊產…押晒韻
呢排韓國慈母咁高調應該唔敢走出嚟啩
呢兩個廣告好似播埋呢兩日?
文明絲, 想問下韓國天氣打完風仲有無之前咁熱?
唔使預約!不過整hand cream一次好似只可以整一檔人,所以如果有人整緊好似要等!
店員英文好好!唔識韓文都溝通到

係呀上個禮拜出街都驚驚地,但而家又好似停咗
覺得涼返啲,起碼有返啲涼風
仲有太陽都冇咁曬!
原本諗住等埋牙優廣告,但等咗輪都冇就走咗

仲有清潭站嘅牙彬廣告
呢個廣告一直喺度!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞