【 沙加可否不要老 伴阿爭杯 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXVIII

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
Puma football IG
半官宣沙哥走了
Two goals for goodbye
Nk.
龍根之前就傳RB A米
我覺得去RB機會大dd
無波...屌男人咩
No ball
睇黎只能食免簽了

山狗
啡T 小白 天使
影帝 根
佐迪艾巴 麥龜

補呢幾件唔打得都睇得
傳>€30m=>£24m,希望買到£30m
肥普教轟打mma?
嗚嗚
沙卡:去留唔關老婆事

阿仙奴中場加列沙卡否認,今夏離隊與否的決定權在於太太手上。

德國《踢球者》早前報道,加列沙卡(Granit Xhaka)的太太Leonita Lekaj厭倦了在倫敦的生活,希望舉家搬回德國。沙卡為了滿足身邊人,就算與阿仙奴仍有1年合約,也要求於夏天離隊,回歸德甲加盟利華古遜。

兵工廠在英超煞科戰主場大炒狼隊5:0,賽後沙卡駕車離開酋長球場,停下來為球迷簽名,期間被問及太太的傳聞時回應:「這與妻子無關。」他又回應了會否離隊的問題:「我們將看看下季會發生甚麼。」

30歲的沙卡於德甲成名,2016年以3500萬鎊由慕遜加柏改投阿仙奴,至今於各項賽事上陣297場入23球,屬於兩奪英足盃的功臣。
軌買新防中
我地12m買埋簡迪喇
要睇重度老師賣人
龍根都叫法甲球王 £30m唔過份啦
holding 黑T balogan sambi
放呢四個應該都有6、7千啦
白t岩價先放啦 唔想放party
其實買埋今年,下季淨係買個正前就搞掂
今季用埋下季budget得唔得
白T應該似無正選想走
無得唔放
有345m
買埋尼馬都仲得
[女子隊轉會消息]
https://twitter.com/em_sandy/status/1663094859211603968
今季外借到阿士東維拉嘅Anna Patten預期會喺夏天約滿,白禮頓同維拉都想簽佢
要食左飯先好食藥 咁快食藥無錢開飯點算
Deal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞