【 沙加可否不要老 伴阿爭杯 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXVIII

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
琴晚強完隻狼 下季勁成季了
去跟愛蛇喇
達狗
你食屎
奇異果都吹奏
有咩問題
傷左影富其實一早要咁轉陣
又係柒3輪先敢轉
達三連定律
又屈
下季賽程出咗未?
佢假黑美
有排
我哋手腳一定分到邊個係黑美
https://fb.watch/kPZ63b48mA/

從片段可見,Saka仔一定係年青人及小朋友的"Role-Model",尤其小朋友的童真係最冇得呃

但最痛心的,偏偏係有自家阿迷對Saka仔留下惡言;小編認為,即使你未必認同佢實力與新約人工合乎比例,但把口唔洗咁惡毒掛? 二五仔? 反骨? 被網路帶風向認為係Saka團隊一方堅持在新合約上加Release Clause,與伊度討價還價下簽短一年而冇加入RC,然後猛烈批評Saka的人格。退後一步咁講,如果屬實的話,咁Saka一直"營造"的公關形象,真係勁過阿迪達添,竟然呃到小編咁鍚Saka

但sorry,小編由始至終堅持相信Saka仔,絕唔認同所謂馬天比佢更愛阿仙奴,就係因為馬天續約時攞低d人工;Saka仔已經係呢幾季的阿仙奴主力球員,但一直underpaid,今季即使最尾兩個月的狀態,與球隊一齊沉淪,但無改佢今季創下最好的數據,聯賽14入球12助攻,總共為阿仙奴踢左4季,179場38入球40助攻

球會icon,年青人模範,國家隊重心,21歲,即使狀態有跌盪都好,依然認為佢仍然係阿仙奴陣中最具"套現"價值的球員,那怕最後有一天與放走佢,價錢絕對唔會平,想當年利物浦高價套現古天奴及蘇亞雷斯,換來沙拿文尼等人,成功創出一個王朝。難保Saka仔日後自己都可以帶領阿仙奴創出王朝,即使唔得都好,出走都可以留下一大筆資金鋁球隊再買過更具質素的球員。而且,用高薪留低核心球員,更可向隊內球員及一眾收購目標球員宣示,阿仙奴係有心有力去發展,尤其係對年青球員,那怕當中都會有韋拉Sambi的失敗例子。

當年,韋舒亞的出現,令往後Hale-End青少年有一個明確追隨的目標,Saka仔就係其中一個;如今,Saka仔的成功,亦成為目前的年青人甚至小童另一個要追上的目標。承傳,呢一樣價值觀,係用錢都未必買得到,但如今用所謂"錢"就留得住Saka,用多少少又有咩所謂

如果落場時都拚盡自己的人都可以被叫做二五仔,咁口講此類惡言的"阿迷"更似二五仔,因為你地只係坐響鍵盤面前9up幾句去貶低咦人的失敗者,唔係因為你搵錢唔夠Saka多,而係你地連低潮都受唔住就走去猛烈抨擊Saka呢樣唔值果樣唔得,連呢種低潮都受唔住咁仲唔失敗?
IQ test一試就知
差唔多價,賣俾愛蛇都唔好賣俾鈕
我地似預左兩舊大錢追rice + canceido
有冇空間再追多個RCB/RW就要睇下講唔講到價同埋outgoing點
如果續到reiss就應該大機會唔買RW住
講真前場有martinelli/trossard/jesus/saka/ode/viera/reiss其實都夠用
下季買到CM既話
輪換嗰陣可以433/4312出少個前場/多個CM
不過要睇達summer有咩planning
你手足都唔認得
佢係見人地卡C度踢得好,先轉
真,Starboy只有一個。
The 2023/24 season will start on Saturday 12 August 2023. The final match round will be on Sunday 19 May 2024, when all fixtures will kick off simultaneously as usual.

The release of the Premier League fixtures for the 2023/24 season has been confirmed to take place at 09:00 BST on Thursday 15 June.
抄功課之鬼
老公狗翻嚟 我哋又有多個好波之人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞