【 沙加可否不要老 伴阿爭杯 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXVIII

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
傷緊點賣
哥狗都想要
肯定唔差得去邊
咁留佢做後備好過 反正都無人想要
金T有30m 好好啦 希望佢今個夏天肥肥白白
賣去d中游球隊啱佢實力
唔通一早話俾人知冇咗正選8號
簽新球員果陣俾人㩒住嚟搶咩
迪斯貝治賀爾幾好波
6/8都打到
佢隔離班拍檔差到咁係中場都sharp
金t係ap Ching overrated,尤其係增高攻強守弱嘅特點反襯埋佢,佢之前點都唔算頂級左閘,又要易傷再加bench咗咁耐,£30m真係算係咁
佢自己都會想走啦
沙哥
咁人地投資得好 又放權比哥狗搞 抵佢地成功喎
獌轟夠使得多啦
T3 30m 太低
熱刺買個菠蘿都唔止
放比英超隊冇40m唔收貨
Ben white 出足38場,佢同沙哥包皮都係鐵人

Availability 真係好重要(Rice✅)
下季鈕狗有返件正正常常既左閘應該會再勁 D
用丹般做替工都守得唔失禮
賓白條撚樣全勤但係成日軟皮蛇咁
要高賊式操下
富安呢方面真係食得屎
冬季放走葡哥之後富哥一傷就傷到收咧 好返又冇態 有態又傷過on9
賽後同Rob傾咗兩句
佢大約係話I don’t think I have to leave unless there many incoming CB
全世界都知阿狗要清貨咪壓到低一低 買賣不嬲都係睇邊一方急啲
真係冇諗住走
@拿撲迪milet
第3選擇踢杯仔囉
📰: According to CaughtOffside, Man City want £35m for Arsenal target Joao Cancelo.

🖊️: “Arsenal are also interested in the full-back’s services but having brought Oleksandr Zinchenko and Gabriel Jesus from Man City last summer, it is uncertain whether the Manchester club would sell to their rivals again.”

Cancelo was on loan at Bayern for the second part of the season. Looks set to leave City this summer 🇵🇹✅ #
35m😂
35m又ok
葡哥都係鐵人 東亞病夫信唔過
執唔執到 Castagne?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞