康城第1期首都6座成棟樓價係咪會跌?

319 回覆
421 Like 13 Dislike
涉及剛需 & 投資問題
熱錢流入
樓市向上升既話
澄碧邨都有人接貨
樓市向下掉既話
大家選擇果陣都會好小心
如果係6座業主, 洗咩撚野地
第一時間FILE 自己個單位有咩事都CLAIM 爆個單位
賣緊個D 即刻搵銀行律師估價CHECK有無機會影響
有又出信CLAIM 單位業主差價
難得有人違反公契仲要結構野, 老虎蟹都CLAIM 左條友先
6座業主洗地係唔係6UO
另有建築師對本地傳媒指,錯誤拆除主力牆後果相當嚴重,包括影響樓上其他單位的結構同他人安全,涉事單位應交由專業人士了解如何修復,包括要重新接駁鋼筋。
補返又係一條好漢
Claim得幾多
Claim到個業主跳埋就搞笑
兇宅 加 危樓
會唔會其他屋苑都有呢啲情況但無爆出嚟?
比較想知打風會唔會冧
第二啲post唔敢講,通常呢啲極可能會變月經post
黎生趕住返工
佢有錢俾成座咁CLAIM仲使買層呢D 黎打爆主力牆自制三邊落床?
有火棒交平小小都好快手交啦, 爆多幾單出黎成座釘契就係咁先
康城驚現on9樓
如果你係賣家, 影響單DEAL, 你自己撻定食曬咩?
唔係賣緊既, 目的都係想個業主快快手攪掂唔好影響樓價
我都唔知D 業主(如果係堅) 出黎洗地為咩, 對自己都無SO
唔好怯,樓巿只升不跌
就算跌都係技術性調整,係入貨好時機
個安全系數係唔包你拆走啲野架
安全系數唔係for預有唔知幾多戶拆主力牆
attention seeker嚟
要實測先知
呢條問題 我諗無人知答案
一個cat 5風 直襲康城究竟會點
過多一排睇銀行估價就知
你如果係rse就應該自己去除牌
如果唔係你就唔好班門弄斧啦 柒頭

同我返去計下shear同moment先啦
以後層樓有乜冬瓜豆腐漏水跌批盪
乜鳩都可以入鳩晒個業主數
佢地問咩題 問點解點解?
Safety factor俾你咁用?
你讀屎片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞