[英冠升班附加賽 決賽] 高雲地利 對盧頓 (2)

147 回覆
6 Like 1 Dislike
執靚d 多少少位都唔難
但d大球會 超多球迷個d
開波前後佢點容納得哂 又保障到安全就有少少想知
儍啦,盧頓同查爾頓遠㗎。
通常away fans 啲球票ratio 唔會太多,但始終英超作客球迷數量都多。喺人哋後花園入口啲居民一定屌鬼。
門口又咁細加唔到閘
對面的阿叉整curry ,風味一流
Luton 有好多Indian + pakistani+ Bangladesh Roberts
隔離Stevenage都升左上英甲
就算借到啲賽期咪好麻煩 人地都要踢
去過兩次,
出面條大街依家係啲中東佬霸曬
好鬼污濁好多烏蠅

球場本身好細,好多條柱
仲要得三面看台坐到人
第四面係貴賓廂

唔覺得可以做到英超主場
借唔到咪放棄英超資格英超禁人工草,80年代已經講緊人工草容易受傷,鬼叫佢自己一直唔升級
係咪比埋錢隔離d屋裝修
成個場都用唔到電話
Luton fans癲哂
黎緊要租mk don打住先
起新ground 完工前會借mk don打住先
先唔講MK DONS 點樣買起WIMBLEDON去改成MK DONS
咁MK DONS 個場係靚仔嘅,我又係去過又係兩三次
30000人球場
配套都係現代化,始終佢所有野都係近廿年先起

樓上講到仇口問題,MK DONS同人就冇乜仇口
但人哋同佢就有仇口,Lower League 入面應該冇乜邊隊波嘅球迷會鍾意MK,今年睇佢降班都係開心

BTW,Luton 過到自己嗰關,MK都應該都會肯借俾佢哋反正佢哋得物無所用
森林有個主力直接去咗澳假
[英冠升班附加賽 決賽] 考文垂 對盧頓
https://lih.kg/bzkJmcV
#15 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

海登咸漢堡兩隊睇下邊隊第三,同史特加爭德甲剩番果個位啦!
入過場
個門口賣野食野飲衰過青衣戲棚
廁所多幾個人屙d尿就浸晒出黎
重點係想最尾場比賽喺Wembley踢
森林上年升班主力有半隊都係借返嚟
一定係漢堡第三,之後附加賽會輸埋班友年年都係咁玩
史特加一季贏7場,垃圾
報到
特式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞