[英冠升班附加賽 決賽] 高雲地利 對盧頓 (2)

147 回覆
6 Like 1 Dislike
班主一早講咗話如果升到超會撥錢整
好似因為疫情,橫掂都無人入場
巴塞係借奧運球埸踢同埋人哋fans疊碼夠收到支平𧗾.Luton 球場已經係Bedfordshire 最大嗰個,MK Dons 同 屈福特牙齒印太深唔會借啦,有啲惡搞
正呀喂!
利申:以前喺Bedfordshire 生活
本身有plan係起新球場
依家早過新球場起好就升超所以班主講咗會有臨時措施整大個看台
LUTONNNNNN
但佢個主場
除左升班個兩隊
其他點都會反對啦
呢幾個月洗錢執下
英超有無機會比佢下季用個場
佢攪得掂班民居?
The Premier League has the same minimum stadium capacity as the football league. The ground must have a certified capacity of at least 5,000 which includes 2,000 seats.

https://soccernoise.com/is-there-a-minimum-capacity-for-premier-league/

英超座位下限要求好低
要改應該都係設施 人流管理 保安之類要求
改建應該可以應付短期需要
有冇10年Luton球迷?
呢兩個幾月搞到?
保安個d又點 佢附近又多屋
好似仲要其他英超球隊同意

你叫雙曼利物浦係果度踢人地一定反對啦
漢堡班撚樣
一到季尾係咁失分搏留級
我估都係鳩up多
根本就唔想上德甲
死局,鬼叫佢攞到升班資格而唔係高雲地利城。英超球隊除非肯借埸俾Luton,否則有得反對咩?🤡
唯有照英超標準自已出10M改善球埸座位先,挨到新球埸先啦
頂多換木櫈變咗膠櫈,幫away fans entrance 樓梯上力架😂
呢啲場睇波先有味道
果種現場感
隔離就係啲球迷屋企
睇完波行兩步就返到去
呀麻係廚房整緊薯仔
呀爺係度睇緊bbc
真正足球就係佢地生活一部份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞