[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (5)

342 回覆
43 Like 4 Dislike
突然大部份搜尋元件搵唔到嘢原本裝咗廿個,得返幾個用到,其餘單獨用都唔得

刪哂全部搜尋元件,重新開機,重裝Python,升級qt qt6,情況都係一樣

禁檢查更新,會自動裝返某幾個搜尋元件
已解決,轉連入埠就搞掂

關唔關ISP事
點解轉port就冇事........................
冷門資源點樣下載
特別係粵語配音既戲, 主要由內地發佈, 但係通常都死種
上左N咁多個網站, 用唔同名搜索元件, 50個種都係0%

未試過用網盤/迅雷, 下載客戶端會唔會中毒, 唔敢裝
粵配果堆可以唔洗諗 放左太耐既話
網盤更加唔洗旨意down到
如果對方係用百度既話 冇會員限你10kb/s
愛莫能助
粵語配音同港式字幕itunes係好齊
其次D+
NF好少

我發覺Global max number of upload slots係global到整個windows
enable佢會拖慢我其他software upload speed
下 照計唔會架喎
反而你唔開先會影響到
Global max number of upload slots
unchoke_slots_limit is the max number of unchoked peers in the session. The number of unchoke slots may be ignored depending on what choking_algorithm is set to. Setting this limit to -1 means unlimited, i.e. all peers will always be unchoked.
嗰個number set唔到去負數, uncheck即是-1?
我記得係
一陣要睇番qbt d code點寫
想問下有無得set到BT完既files自動搬去第2個folder
最簡單既方法就係開incomplete

當你放左係F
要搬去D
即係default揀D drive
incomplete揀F drive
咁樣佢down果時會save落F drive
down好就自動搬去D drive
push,推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞