[Mnet] 𝐐𝐮𝐞𝐞𝐧𝐝𝐨𝐦 𝐏𝐮𝐳𝐳𝐥𝐞 | 6.13 (TUE) 10PM (KST) 首播 | PV已公開

543 回覆
4 Like 5 Dislike
忍唔住睇多次Weeekly Soojin
好有氣質 又靚
認同
點解會上唔到神枱
成套Queendom Puzzle除左我泰之外佢最靚
Bora其實都算反應快
聽一兩次首歌,就捉到首歌重心係Rap,仲要Rap果幾段Tempo都唔同
已經諗好左Snap既Rapper大概有幾多個
入到房,先知會比被Live揀人,壓力又再大D
佢揀Pick第一時間都係揀佢覺得最適合首歌既人先
我FEEL到佢揀到Hi-Key兩位果Round同最後一Round係有難度
如果唔係有彩麟都入左Snap組,我覺得佢個揀法又會有D唔同
不過我認同,Bora果組成個Vocal係平淡,但係總體個一致性會強D,似一隊多少少
但係Kei果組,我覺得每一個人個音色都好突出自己,相對又冇左D和諧感
公司太垃圾姐,唔識經營
原來係武林
https://youtu.be/YxNoQSisXl8
剪輯路線改變
bora vs hwiseo
手掌係肉手臂都係
Miru dont call me
bss本身頂盡4個反而咁多人
twice就5個人 自由揀?
太妍 講緊第三回合個環節名前就cut咗
見到宇妍去dont call me可以大概預測到呢首歌應該係俾人揀剩
可能因為呢首歌難度大
only one點解得兩個人唱
不過我哋連比賽規則都唔知
呢首歌本身係solo歌 但呢個節目又一定要同人quzzle 就set呢首歌2個人唱?
呢首係solo歌但有雙人舞 所以應該分埋唱part變duo歌
唯有盡快推爆佢
Cherry bullet 識講拆散weeekly
自己又去晒同一姐
,嗰時search唔到以為冇人講,開咗個
SHINee D歌同舞都勁難 同埋dont call me首歌好複雜想睇佢地點唱
唔知第2 round點分
一陣又係第一面有權puzzle
似seulgi
佢爛鞋都跳到冇失手 表情又穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞