[Mnet] 𝐐𝐮𝐞𝐞𝐧𝐝𝐨𝐦 𝐏𝐮𝐳𝐳𝐥𝐞 | 6.13 (TUE) 10PM (KST) 首播 | PV已公開

543 回覆
4 Like 5 Dislike
Bora揀人太劍走偏鋒
揀晒rapper唔俾第二隊+一個vocal都唔揀淨係留自己
仲要首歌係rap part咁多 等於佢自己要打3個rapper
去到vocal part又得佢把聲
佢雖然係大vocal但其實kpop歌一把vocal絕對唔夠
變咗出到嚟rap part比佢出彩好多
仲揀埋個visual身材咁強嘅Riina
第一次睇佢哋team條片真係完全唔知bora喺邊
如果佢揀少個rapper/揀多個vocal感覺會好啲
佢依家咁揀的確可以贏 但個feel完全唔係贏在佢咁
似幫隊友吸飯
諗多左
First pick 正路都係揀呢D 除左Riina 同隊友可以考慮下之後
BORA果組D熱門COMMENT都係贊RAPPER KEI果組就贊VOCAL
佢想贏姐又唔係要突出自己
已經裁過一次員
如果計view數佢策略勁成功
Kei係一定唔揀架啦 但hwiseo可以考慮
的確 贏咗有一萬分
策略嚟講佢冇揀錯 但我覺得個成品出到嚟唔係好幫到佢自己最後入選
始終選秀最後都係個人戰 要突出到自己先吸引到人投你
可能首歌都關事 本身rap part就> vocal
講緊邊個
佢公司都應該唔想佢出度
原來彩麟平時都咁hea
做咩唔出海允/may算
當年Produce 101 決賽曲Crush見到佢嗰陣我都有咁諗
覺得佢揀得太多 咁多前輩係到
氣場都輸咗
但呢套野我都比Bora吸緊落坑
再睇bora揀人個度覺得佢信心唔夠,自己個隊主唱得我一個先安落
金髮爛鞋嗰個其實幾靚
蓮熙
識貨之人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞