Dragon's Dogma 2 1st Trailer

111 回覆
35 Like 0 Dislike
摸石去異空間揀人地d pawn
睇落好似幾好玩
未玩過上集
上集係咪姐係果隻黑暗再臨?
Dlc 龍捲風完全打唔死敵人
佢其實改一改d麻煩位同埋對新玩家不友善既位就可以

不過個 Pawn Community 已經俾官方停咗,冇得玩Dragon's Dogma IG
有冇人知而家係咪連人哋啲 Pawn 都用唔到?
邊啲新玩家不友善既位?
唔係單機game黎?
我見eshop同ps store仲有得買
絕對係單機 game,不過除咗你自己隻 Pawn 之外重可以上網搵多兩個其他玩家嘅 Pawn 嚟 join 你嗰 team。四人同行好有 DQ feel。
我都唔係好諗到
除左職業 如果你冇睇攻略走去玩大劍果D就仆街了 隨時棄GAME 配點果D又係少煩
記得個地下開左個窿之後 隻game 就唔知做緊乜了
你個"唔知做緊乜"係唔知之後點玩定係講緊之後冇劇情可言?
升lv加stat係跟職業真係on99
一出嗰陣喺Xbox360玩,條街成日有堆奇裝異服嘅pawn
仲有做任務可以俾佢哋帶路
想迤玩嘅,又可以叫隻百幾 lv 嘅 Pawn carry 自己。
有啲人會好有心機整條靚女出嚟畀人用,件事好有換妻 feel 。
一出嗰陣好很多
Stat升級跟職業
傳送點少到仆街,傳送道具仲要逐件買
Pawn升級打怪知識要殺夠幾百隻,唔係行動弱智
角色有重量限制,任務同升級武器郁啲要幾廿件道具

好多要到DLC先改返好,一出嗰陣俾人屌到媽媽聲
頭幾舍PATCH 有得賣菠蘿 刷錢
菠蘿定蘿蔔?
已經唔記得左
冇睇攻略,單靠自己冒險去分邊層打邊層,係幾攞命嘅
但係呢隻真係要玩英文版,佢啲古舊英文風格好正
咁on9
我後期先補返玩
重量限制真係overdemanding 我用pc版外掛改走 同用傳送 定加速 唔記得左 太多路無聊路行
重量限制/背包限制唔係依類魔幻 game 嘅傳統嚟嘅咩?
Skyrim 都好似係噉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞