Dragon's Dogma 2 1st Trailer

111 回覆
35 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=4a5_qPIAjyE

希望唔使好似 GT7 噉玩單機都要 keep 住 online。
上集唔係做咗神啦咩 點駁落去
應該冇咩人會 care 依個 series 嘅劇情
個世界係輪迴黎
第一代個戰鬥系統係好正,故事又幾tricky
係任務同演出個part做得太垃圾
嗰陣咁啱嗰幾年歐美RPG ACT太多大佬,一比就收晒皮
正 希望下年可以出到

記得玩第一集冇中文版既時候 。真係走去查字典
期待今集個 Pawn Community,應該唔使用 Browser 玩喇掛
期待
上集好正
最鐘意玩法師出龍捲風
4位巫師一齊出大技又唔同
最鐘同時詠唱隕石炸到成個畫面花晒
終於出第二集, 我勁鐘意玩, ps3英文版爆個一次, 勁多字唔識, 之後ps 4中文版再玩一次。 記得啱啱玩,勁低level, 夜晚探險見到隻好似獅子同蛇合體隻嘢, 嚇到仆街, 俾佢秒殺左。 有次玩玩下有隻大鷹追殺我, 又係嚇到pk.

希望今集有得真online 同人上網組隊, 會好玩好多。同電腦組隊感覺始終差啲
希望唔好爛
正啊喂
印象呢隻game 啲英文好難
想當年爆完dragon dogma dark arisen之後好空虛,點知見到出Dragon Dogma online諗住狗衝,但會鎖區,最後廢事麻煩就唔玩了。Btw希望今集有multiplayer
隕石放題同魔弓屈到仆街
記得DLC有關有隻嘢魔弓打唔入, 全部扣零,最後要換物理弓先扣到血
佢英文好多生僻字
我嗰陣RDR啲互屌 ME2啲codex都睇得明,呢隻我唔知啲人講乜鳩
好大期望 但睇片好似純粹高清左少少咁
畫面無咩進步咁
睇片純好似畫面變次世代
詠唱打擊感好似一樣
你哋上一集有冇用人哋啲 Pawn ? 點用佢哋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞