[因航事件]台ptt:兩岸都討厭港仔 勢利 歧視 貪小便宜 世上最垃圾

349 回覆
77 Like 128 Dislike
連登不嬲係主流嚟㗎啦
起碼連登仔唔係
講貪小便宜點夠台狗嚟
早排喺日本逃稅搞撚到人哋要改例
死窮撚台狗 前幾年去台灣 仲要係去佢哋口中最發達嘅台北 啲樓咗係溶溶爛爛 跟住過馬路又係車唔讓人 人又唔讓車 衰過深圳
今時今日仲保留bbs年代既野係retro,某啲角度睇係型係有character,仆街舊登咁撚垃圾幾多年大家都焗住用你又唔講
講種族主義嘅話,咁全世界嘅種族都係垃圾
因為總有依班losers係網上代表緊
PPT就算L數啦⋯⋯
咪就係連登波台狗,baby condom ,香討咁上下,0討論價值!
中共最興, 拉一派打一派, 團結矛盾陣線
無再上舊登
根本中華文化就係垃圾
香港係浸淫咗百幾年歐美文化
啲人先咁叻
唔講政見
本人亦不是鏡粉

香港人普遍都好撚閪尤其服務行業
其實啲回覆係咪限得十零廿隻字
我口水多 個po 又多人回
咁段野咪斷開十幾段
做乜成日幻想香港人有優越感
有無諗過我哋同台灣人從來都唔係同一條船?咁又點拉一派打一派呢?!
PTT一早俾五毛玩爛左啦
黨用唔到金錢收購就派水軍玩爛個場
其他野唔講, 講到貪小便宜.
台仔最肉酸啦.
為左免費食三文魚, 名都改埋.
自己食都唔夠, 仲收錢帶人入去食.
港男哩少少面皮都仲係有既, 台仔wor...肉酸仲沾沾自喜
今日ptt, 明日連登
似你on9多d,共產黨最鍾意搞分化互鬥!
部分台灣大馬媒體乘機笑埋香港人一份 d三流國家真係幾可悲又可笑
https://lih.kg/3397973
On9台狗啲英文仲衰過大陸狗都夠膽參與討論
台灣省揾到一個城市比得上香港咁發達先算啦
台北西門町即係荃安眾安街level
咪啫係閩南話,台乜撚野語含柒啦窮閪台灣狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞