點解友和啲電器咁平?

236 回覆
5 Like 292 Dislike
藍店同daydaycock果條藍絲合作過拍選舉片
發誓唔會再幫襯!!!
cS無人理
無貨過晒日子 無人理
好耐先退錢
想問下總共幾錢呀?
成日買完等幾日佢先話冇貨
黎到友和,乜都有喎
黑店先都市傳說
我成家電器都係佢度買 樣樣都十年以上冇事冇幹
喺到講啲人唔會信,貪平嗰少少
要俾佢地自己試一次先知有幾撚嬲幾撚躁幾撚後悔。

我嗰次係佢一路拖,拖左好耐冇出貨,拖到我喺email入面屌晒老母(真係exactly 屌佢老母)要求退錢,佢都唔肯退,話咁岩剛才發左貨冇得退
友和YOHO為香港首間提供線上線下(O2O)模式營運的公司,主要售賣家電、3C及美容產品。由八十後夫妻檔胡發枝與徐嘉穎在2013年共同投資約100萬元成立[1][2]。

今年先啱啱好10年
你一係fans一係打手
買現貨=要賭佢壞唔壞 你要換貨就拖到2046
買期貨=你鐘意比左錢d 期一推再推睇住佢有貨賣就係唔出你張單咪買囉
結論=賤種公司
我買過一對一買就壞一邊叉唔倒電... 最終去門市換..
有時啲野貴係貴在售後服務,以前真係會見平先買,依家都係貴少少唔緊要之後冇手尾先最抵
同樓上巴打個冷氣機一樣
試過買無葉風扇,拆完盒諗住寫返個收據編號喺保養書仔到,點知已經有人寫左第二張單個number
即係佢比人地部舊機我當新機
佢賣既應該係舊貨同翻新貨
買完最好就壞換過件新
拎埋啲電器一齊搭咗轉時光機
部iPhone係友和自己砌嘅?
點解唔係builtinpro買,基本上最便,又有店舖服務又唔差,我一般買野要比較大工程安裝既就百記買,好似冷氣呢d,普通雪櫃啊洗衣機就builtinpro,最近全屋裝修完,builtinpro買部雪櫃,百老匯送貨

問佢地點解會咁,話百老滙有貨,佢地拆貨,兩者相差千幾蚊
上左市啦
我覺得吹友和
倒不如吹電器幫
有長和照住唔驚冇得追究
搞乜野百老匯變左做批發商😂
佢三月尾買
嗰陣都未需要開冷氣住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞