[向小心狗說不 ] 修咸頓 對 利物浦 2

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
who needs champions league?
等利食多幾年雞胸FSG就會開始印啲草皮獎呀持續獎上champions wall
真,胖虎真核
呢兩場靠佢入波拎前四 邊奴今季都未開齋
唔會嫌佢老?
Fsg賣盤未
講真 現今足球 年齡都未必係最大問題
30歲可以好勁 22歲都可以好廢
係Fsg先覺得30歲以上係無用
其實應該免簽迪馬利亞 打水貨後備
不過前獌
有乜所謂
31歲份糧仲好貴!分分鐘搞死隊波
阿辛斯奧 Free走可以執貨
要出糧 不了
不了 有Gordon同Doak啦 撞哂位
“I think it could be 9, 10, 11 players, this is the mission, it will be a big revolution at Chelsea. They want to sell players as soon as possible to be prepared to sign players in the months of July and August. (@FabrizioRomano @CBSSportsGolazo)

有冇乜執
牙石
唔係簽唔到人,係唔簽人
無歐聯係簽唔到人加散星

有時真係會諗下點解會鐘意利咁辛苦都鐘意咁多年
你鍾意金錢足球咪撐鏝車囉
我利一向係踢人情味足球 比未成名球員成長既球會
中場後防今年加埋唔買夠4-5條友下年繼續唔睇利
Gvardiol/Kotchap/Inacio/Timber/Lavia/VDV
Callstar/Ugarte/Caicedo/Barella/Susic
咪又係睇
今年唔係真係得閒都唔睇
你開fifa就買到啦
想fsg一字排開咪發夢
買曬最多咪兩億
仲未計賣人
i mean 買4-5個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞