[向小心狗說不 ] 修咸頓 對 利物浦 2

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
買MM個價加少少就買到比
點解你會認為有bigmac
水料黎 唔會買
車狗人買你又買 諗清楚你依家d人點用先啦
普哲天奴都未上已經亂尻咁傳買咩人
唉冇jude都算
屌你callstar+inacio+ugarte
呢個真係最低要求啦下話
樂觀
下 我屌你老母fsg 等左幾個轉會窗等個未來十年重心中場 90m 你都唔撚比 執柒左佢啦
Alexis Mac Allister, expected to bid his farewell to Brighton fans after final game after his fantastic experience at the club since 2020 👋🏻 #BHAFC

He’s prepared to leave the club in June with Liverpool frontrunners — close to complete the deal, waiting on final details 🔴 #LFC
咁撚樣衰想嚇死人
嚇鬼咩
珍 winwin靚過牙日
咁我屌日
你屌ww
sorry 我屌開candy
廢中邊一個都會吹到世界級
之前吹奏叻哥Unbelievable Top class之後就冇出過啲咩場
Marketing 之鬼, 幫亨利哥散貨
最impress嗰個放係看台睇波
49000都炒到嘉寶車
真係等官宣先算
快啲加個比寧咸開始準備preseason la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞