Switch 模擬器 Yuzu 巨大更新!!!!性能大幅提升最高87%!!!!!

146 回覆
45 Like 129 Dislike
都唔明點解咁唔肯分享
好似會冇得條命咁
*咗
新作一出來係滿心
師兄邊度有中文,淨係見倒有英文版
個模擬器region較成台灣就會自動轉中文
thank you
Yuzu, Ryujinx, Cemu
請善用Google search
最慘係佢開緊直播問佢用邊隻都唔答
究竟係咪zedla隻GAME問題?
我1060 1080P唔穩定, 60FPS一時時會跌
我老表4070 都係唔可以60FPS 穩定
其他FD玩SWITCH更加唔洗講, D野一多就疾
好心佢fine tune到順暢先出啦
YUZU 玩 OT 2 同埋火紋會crash
唔知FIX左未
痴線Yuzu出android版
一出已經解決左skyline玩P5無cut scene問題
3080 4k 60fps會跌4x 5x
2k可以穩定60fps
要加60fps mod
我同老表都有加到static 60FPS mod
都係會跌
你張卡唔夠力

認真
玩ZELDA BOTW果陣行路會黑白閃爍,有冇得搞
笑死 玩模擬器屌zelda唔順暢
2千蚊貨色都屌打你張4070
人地唔穩60姐

姐係都有40幾50幾 1440p

SWITCH係720p 30都穩唔到,開究極手鎖返落20fps 600p

同埋模擬器係幾食效能,有錢攻頂4090就可以8k穩60

仲可以reshade hdr rtx

switch D色勁黃金金

用high end pc體驗真係贏好多倍
yuzu android 都出埋
bye switch
steamdesk有冇份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞