荃灣海濱廣場全幢放售 鄧成波家族索價12億

276 回覆
128 Like 12 Dislike
仲Donki? 我都唔知佢開咁多做咩,宜家鑽石山都開,全港11間
嗰度近火車站
一條天橋行落去過馬路就係 條路又易揾

荃灣西行過去海濱又穿過荃灣公園又過體育館咁 唔知點行咪無人去
Donki宜家都變死場
都無人買野
成棟改做停車場咪得
月租$1500,一定租爆哂
荃灣公園有單車徑
如果個度做室內單車公園可能都有得諗

好似以前大圍個單車公園咁
信我,呢個場得一條路可以行,就係室內大型機動遊樂場。
參考日本sage果個, 搵一兩層做夾公仔機鋪, 淨低嗰幾層唔同類型嘅大型室內機動遊戲, 主打12-48 歲 7-80 後年青人同十幾歲小朋友。

仲可以打響名號做香港首個室內大型機機動遊樂場,仲可以同啲課金game crossover win win win。

根本亂咁做都會賺錢,不過高層嗰啲全部都係五六十歲,mouse 都唔知識唔識渣,所以唔會諗得到。
當年喪屍場日日都排曬隊打曬蛇餅, 證明得呢條路可行。
認真答
單車公園呢啲似會有人流冇收入
圍唔到皮嘅嘢商家唔會做
除非送畀比政府搞

不過政府喺海皮攞到塊地
一定唔會搞單車公園
係咪即係大快活戈棟?
唉屌你老味揾起九展要拆真係屌你老味
真,
有冷氣行得舒服又集中嘅真係唔多,同類得Megabox

其他區,旺角上海街同北角要行地鋪,觀塘要行工廈上上落落
荃灣就開得唔集中要四圍行,銅鑼灣都叫多但又係要行來行去
海怡就淨做highend冇乜建材電器可以順手睇埋
2億 排有意PM
荃灣88商場有冇多d information about搞室內健身 , 運動呢類既場?
觀塘碼頭廣場 可以一戰
所以搬去荃灣啱啱好
拎黎拍戲
係呢個,劇情都講左係荃灣
做war game場點睇?
唔使裝修,夠晒味道
咁大地方睇車
係我唔介意個個星期入去睇車
咁個面積就好似冇咁大
搵人寫信去ViuTV
好似430姜濤灣咁
真人都冇現過身都迫爆

如果成個場劃為12分
每人一區放下精品擺設poster 播mv
然後又好似紀念館放佢地用過嘅嘢
成班鏡粉一定日日去打卡換應援

個中庭仲可以放返之前部大電視tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞