荃灣海濱廣場全幢放售 鄧成波家族索價12億

276 回覆
128 Like 12 Dislike
咪就係
有得去旅行臭港只係用嚟食瞓屙同搵錢
話撚知佢搞啲乜柒,反正做乜鳩都唔會夠其他地方好
當mega box 咁玩
似係你有理解障礙
直程好似AKB咁整個專用劇場
hebeface 幾時去拍片?
起條冷氣加自動行人道天橋
分別直駁海之戀同青衣城
做荃灣西↔青衣中轉站
年年拜阿爺阿嫲總會經過一次
人地日本人係荃西插晒旗
仲去海濱做乜
巴打你係真智障 抵你拎到咁多正評
咩叫直立商場?
以前d商場唔可以地下望到最高果層
仲donki
仲donki!?
仲以為封關個時咩,而家donki根本谷唔到人氣
個個當佢Aeon超市咁行,唔會特登再去
即係中庭打通晒
其實個場既死症係咪面積太大?

果到有海濱同海灣兩個屋苑 加埋成廿幾座樓
無理由支撐唔到個商場

好似麗城/荃景圍咁
大家位置都係偏僻
但都可以支撐到個商場 賣基本民生野同餐廳
正係記得海濱廣場果邊有間小食鋪老板娘好正,老細大肥佬成日啤啲客 怕佢地昅蝕曬自己條女
其實而家Mega box都麻麻地
香港住宅係用黎炒唔係用黎住,志在有間樓係度做下樣,點起都有人買架啦
壽屍郎喺荃灣有兩間啦, 仲未夠?
唔得 , 因為每年有重陽 , 清明 各2個禮拜都會俾長官封路 , 海濱個停車場冇位都已經塞爆左條路
附近民生嘢為主 , 唔夠頂一下太多人流過去
但如果搞展 , 已經有九展同會展 . 點會有參展商想黎呢個場擺嘢
再加上個場隔離直接係住宅
你整d表演太嘈一定俾業主ban

我講過唯一可以搞既係 , 室內健身 , 運動呢類既場
不過有個壞消息係 , 上述建議已經俾荃灣88商場拎左黎用人地仲要係正天橋網內

海濱繼續封場曬太陽算啦
location location location
仲有住嗰頭嘅仲同你係入面周圍行咩
9秒9行落去巴士總站搭巴士啦
賣俾政府做青年宿舍
咪撚on9啦,比喻呀、提議呀,唔撚一定要係ikea架,咪講撚咗係好似大陸台灣日本個啲郊外大商場,呢個先係重點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞