【新書】美國參議員動容憶述旺角抗爭:從香港示威者身上學識堅強、希望同男子氣概嘅課堂

136 回覆
339 Like 10 Dislike
咪話左你鍾意啦做乜啫,讚埋你做最多野最黃又點話
唔係我鐘意呀
學你話齋你唔好盤我呀,又想自打嘴巴?

係你自己認左係乜都無做既嘴炮賤種者咋
佢twitter comment section好好笑
讚你黃又唔得,又冇盤你細節,有頂高帽梗係笠左先

講左今日開始跟你學洋文,洗心革面打深黃國際跣.. 準備溫習了..
唔係盤細節者即係都係想盤我,屌你老母岩岩自己講完唔好盤人,自己又盤,賤種到想我坐呀?

點解你咁賤種?
唔做野都算,仲幫手盤人?
屌你賤種
明明自己聲大大吠鳩人做過乜野先

我啱啱開始背生字表了,會努力追上你步伐
下,咁你成日大大聲屌人煽動人出去先架喎

我睇你係咪咁賤種一邊屌人一邊做又唔岩?

一單還一單

而家你屌人唔好盤人又盤人係咩意思?
又話唔會推人去死?
又自己嘴打喎點搞呀你
我笑人叫班𡃁仔墊屍底,你冇啦啦伸個頭埋黎問我做過乜,家陣咪話悔改,努力讀書認字做深黃囉仲有乜好嘈
你笑人就得,我笑你又唔得?
惡過共產黨喎你

咁本身好簡單 你無做過野咪答無做過野咪得

自己又唔想被人知無做過野係度笑人,結果一路死撐,先會咁肉酸講咁多自打嘴巴既野,搞到你自己好柒咋
係囉,點解仲唔出美軍去劫獄
被害症,有人阻你笑咩

認柒了,會由文盲裝備自己做深黃戰士
我想獻花 :flower:
明明自己聲大大吠鳩人做過乜野
你講架喎

係討論區點先叫阻,我笑你屌鳩我咪即係唔想

認柒咪好,下次笑人之前諗下自己先啦
政治上 唔做野 扮睇唔到

賺錢上 出書繼續消費情懷

老實講 佢參議員 做到嘅野就係寫書賺錢
我叫民主義士咪推人去死,邊有問你做其他野;與其做埋堆陰質野就不如讀好啲書,咪變條廢柴棟喺樹柒
次次講到最後又話要認柒

每到最後一下又要出黎拎尾彩又吠兩野,點同你傾落去
好肉酸下

咁得喇你贏啦我認柒算
拎乜野尾彩啫,講事實又得罪閣下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞