杭州女碩士徵婚 遭串嘴爆喊

312 回覆
351 Like 22 Dislike
同意,不過我見到半面就已足夠腦補全塊面,所以5萬禮金係有原因嘅
其他大部分20-30 起 5皮算少
支那
你咁計瑞士分分鐘個清潔姐姐都人工高過你添
越窮嘅地方先要求高彩禮,唔係計多少的。
https://youtu.be/7zEqpO3kMOM

有個大陸仔撚鳩啲阿嬸 同人講老家有5套房,俾人笑佢上海買唔起樓,跟住話自己老家北京
吓係大陸咁嘅收入又有樓
養埋男人都仲得喎
歡哥乜係你啊
你隻貓好返未
首先佢話要求上海或者浙江,浙江正常200幾萬有一層80-100平嘅單位,仲要佢冇講杭州,點解佢要求呢兩度要有樓,係因為佢本身喺上海做嘢,鄉下喺浙江,加上佢自己都有兩個單位,咁嘅要求我覺得唔過份

個男人咁樣屌人我覺得一係就其實佢睇中咗條女,但自己廢冇咁嘅條件,一係就係兩個喺度做戲,是關條女本身喺大陸抖音係有ac,好有可能係佢自己搵人拍

但都有可能係真,因為佢講過自己返浙江相睇失敗咗好多次
巴打心水清
另類pr
太多女唔肯嫁
0機會生
唔通政府出廣告叫啲剩女快啲結婚生仔咩
唯有咁樣旁敲側擊
叫啲女人眼角咪咁撚高
快啲生仔
就快出生率清零
個男人都係講事實姐
你有凱旋門四房單位望海會唔會揀佢先?
個女仔則面又幾靚
兩人對話引來眾人圍觀,有路過民眾勸阻男子少說兩句,但男子似乎不想停止戰火,再表示:「91年的,她今年都多大了,她還有幾年青春啊?妳她回家有甚麼用呢?」不等男子說完,雅典娜已退到鏡頭後方默默擦淚。
個女先月入7000人仔
仲好拎黎同條仔比 條仔收入明明係佢個女5-6倍
杭州連登仔
不過比xg 連登勇
講多次
大6女人講明擇偶條件係好普遍
當然係過30嘅多
對比香港個標準,人哋先係正常合理
肯住入八鄉嗰啲地方嘅話,其實唔難負擔
法官大人
個女人條件唔差
只係年紀大左啲
有咁既條件 唔通貼錢嫁個好廢既男人咩
你諗下上海有房對中國人幾難先啦
佢碩士年薪先15萬
其他應該係虛嘅 得有樓先算得上條件
請起筷
還可以啦,靚就稱唔上,但大把港女樣衰過佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞