杭州女碩士徵婚 遭串嘴爆喊

312 回覆
351 Like 22 Dislike
其實佢條件都唔算差, 起碼唔樣衰, 開個價5皮又唔算好高, 而且自己都有層樓
香港有樓得唔得
我想要
連登仔d樓只可以係網絡世界出現咋
無左個鍵盤書都未讀完
呢啲咁嘅招親真係好戇鳩,自己攞嚟衰。
不過其實佢啲要求好普通,香港應該一街都係

個男人咁撚躁底,應該係見到32歲嘅女人提出嘅要求佢自己都做唔到,一是自卑感發作
大陸黎講 剩係禮金都已經等於1年人工
係連登招啦
大把連登仔埋單啦
深圳問的士佬話40-50萬 仲要深圳外省妹 本地戶口嗰d直頭財自 彩禮之外睇埋物業身家
你地會唔會太認真 依d好多都做媒扯貓尾
15萬一年已經好過好多人仲要有房 禮金5萬真係天跌落黎
講緊鄉村都88888
大陸唔同香港
好多公園相親 好男男女女自己拎張A4紙搵對象
仲有好多中介搞相親活動 送花 玩遊戲 食飯 識人
特別係30歲打後 佢地會叫大齡剩女 所以好多20尾30就急住搵人埋單 呢個現象係好正常好普遍
係香港d女先咁高竇姐 你諗下 父母老死 到時得返你自己一個 夜晚睇住萬家燈火 人地就享受家庭樂 聽到人地一家人食飯有講有笑 你就被濃濃既孤獨感包圍 自己一個老死
咁你話 咁樣搵人 到底係咪真係咁慘?
呢條女,單身都活得好過求其搵個男人嫁
https://youtu.be/tkH_AvgOhNc
發達地區讀過下書就知天價彩禮on9 係落後地方先興天價
所以話外省人入到北上廣深唔等於會將家鄉嘅彩禮要求降低 相反會坐地起價
同場加映隔離熱門post港女擇偶條件
https://lih.kg/3390557
反而係現代社會推到D人遲生小朋友, 生仔一向20幾最好, 女性懷孕率同產後恢復比30嘅係好好多
你見D30歲備孕幾麻煩, 但青少年中出幾次就中招就知個分別其實比你相像中大好多
但喺大劣有咁嘅條件,使撚去呢啲徵婚搵老藕咩,搵十八廿二都得啦
禮金會回嫁
老雞仲敢收禮金
韓君婷
但你老婆都會老
點解當初唔每年都換一個十八歲就算
你揀定一個 個女人年年都會老
你咁講就相當於一個男人話佢有處女情結嘅,然後你就反問咁你女朋友同你搞過之後就唔係處女,要佢搞完一次就換
上海浙江有房啊,柒頭,
咁撚無知
支人諗野會諗長遠?
個個諗住拿拿聲賺完一筆移民走
大陸仔大多都矮過175
有175以上又係上海有房洗撚選你咩
條女ON9唔係有呢D要求,
佢ON9在去到個唔會有呢D條件既地方搵

同你去大排檔叫個OMAKASE, 你估個廚會唔會出嚟屌鳩你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞