杭州女碩士徵婚 遭串嘴爆喊

312 回覆
351 Like 22 Dislike
咁條女杭州都有樓又唔過份
基督教都唔係一朝一日就呃世人
佢都經歷左好多年
點滴累積 唔會係即見成效
你睇下依家 幾多傻耶撚就知
基督教核心人物係神,唔服從會落地獄,點比?
你知唔知大陸收入一皮以上既人先得幾%,仲未篩女人,適婚年齡

仲要有樓

你自己google下,中國平均中等收入
https://m.163.com/dy/article/HQQGAUNU05561H6Y.html?spss=adap_pc

原來係先5000以上,差唔多95%

你既認知離晒地
享受過同冇享受過嘅分別 有好多嘢人生試過一次就滿足 娶個老嘅 冇就係冇 成世都冇
問題係,你每set一個條件 就西走一批人
大陸月入1W既人其實得好少 西走一批
你話要一線城市有樓 又西走一大批
仲話要175 上面西左兩次 要再meet埋呢個條件 可能得返0.5%人俾你揀
呢0.5%可能就係大陸班高富帥
可能你唔知 大陸唔同香港 佢地結婚好睇年齡的
呢0.5%既人有條件 仲點會揀個32歲大齡女人
個女人唔係唔揀得 但事實係佢唔會搵得到
就好似你身上得100蚊 但又想買500蚊既野
簡單d講係不切實際
雅典娜
一睇就知做戲
杭州上海嗰邊嗰啲大城市真係唔係咁。
同埋照你咁講,呢個女人咪就係高質素囉
你條link開唔到。
仲有就係,你諗吓香港嘅人工中位數係幾多,但係啲人搵幾多錢。
同埋照你嘅講法,更加表明呢個女人自己搵錢能力唔低,佢有一定嘅要求有乜出奇?
最重要係嗰個男人咁撚激動,咪仲家樣衰。
所以女人唔應該淨係睇自己國家或者地區嘅人,世界好大,啲大陸佬覺得32歲嘅女人好老,去到香港啲男人咪會覺得都OK,再年紀大啲嘅,去到西方國家啲人咪又係覺得OK。

自己搵到錢有樓驚閪咩,就係啲女人好容易比片入邊嗰啲男人嘅睇法困住。
14億人
月入10000-20000得700萬人
千份之5,未計男女同適婚

咁你明白個男人激動d乜未
30幾歲人都唔化
我真係唔明白個男人激動啲乜嘢,如果佢係覺得個女人質素咁低,冇資格有要求,而佢又係一啲高質男人根本冇需要激動。

不過呢個唔係重點,根據你嘅資訊呢個女人咪就係10000以上收入嘅其中一個人囉。
點解冇資格有要求?
係hk,月入10.5萬大概都係10萬人到
30幾歲要求另一半月入有100k

你憑乜

如果佢將月入降低到5-6000,唔駛有樓
揾個有文化修養,有一定内在既男人,係實際好多

家庭月入20k又有樓,係中國已經夠晒生活
條仔可能都係媒
咁你老公一開始同妳去旅行遊車河遊山玩水

依家無晒情趣妳係咪又出軌?
定一開始就揀個無情趣嘅?
自己50老婆先38,差唔多
其實個男人好客觀
個女嘅又唔算太過份
成功上報,作為網紅已經暗爽

會唔會係自編自導自演嘅演出

個男嘅都係請返來
人地生活質素高你幾陪
冇人想知你娶咩女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞