Cygames 馬娘俾 KONAMI告

175 回覆
71 Like 7 Dislike
全世界無人屌,個twitter post都係連登仔post既
講緊而家
你估全世界好似抄登仔咁盲跟個幾年前既風咩
個twitter post呢度d傻閪當家傳之寶咁流傳落去唔知要loop多幾多年
哪,個故事又係要扯落果兩個字
當年二零年果兩個字上場時候
當時成果日本遊戲界面子都比果兩個字扯落來
(點解強國出到咁高規格手遊而我地唔得)
當時日本遊戲界要做,都唔係一時三刻做到出來
而當其時做緊而又可以短時間出到的
就係CY嘅馬娘
但係馬娘當時又俾班馬主jer住出唔到
(所以當時堅持要用現實馬名果個總監都俾CY炒撚咗)
但當時個兩個字搞到日本遊戲界水浸眼眉
所以班大佬就同班馬主四四六
先至可以開綠燈比馬娘出場
真心咩

兩隻都一樣咁鬼肝 又係堆屍式養法 越玩越無聊

野球個隻啲戰力重要膨脹到on9
弱智到唔想應
原神粉俾人笑個腦有事真係唔係無原因
佢個reply反映出咩人會玩原神
笑左
馬娘抄到真係俾人告好似睇唔到咁
你知唔知就算同樣係跑步,啲姿勢同停頓位,停頓時間,角度其實都有微妙嘅分別

如果你從頭做一個,
基本上都唔會完全一模一樣,
就好似你抄一次書,字跡都唔一樣咁

原神會俾全世界屌,
就係因為連呢啲位都係照抄,即係抄到連停頓位都一樣,係將人地個3d model啲數據直接duplicate,而唔係重頭自己做一個
其實係因為大家都知告中國公司晒9氣唔想浪費錢
原神同nier個抄登家傳之寶冇姿勢,停頓位,停頓時間同角度既微妙分別?
完全一模一樣?

笑撚到仆街
我都笑撚到仆街
抄到咁都覺得會有得兜果下好笑
原神盲粉係咁
淨講你個家傳之寶對比第一個動作
已經一個有提腿一個冇
點完全一樣法?睇過
咪就係一樣到俾外國人貼堂

你抄可以抄風格
同你作文一樣,同一個題目,你借同學果份抄

抄風格都好啲,
抄文筆次一級
抄埋情節意思再自己寫法寫出黎已經再次一級,
但原神係成句直接照抄果種
認唔係完全一樣未?
都好明顯你俾抄登仔呃左幾年其實連條家全之寶對比片睇都冇睇過
依隻game乜人會玩 馬場阿叔睇馬睇得耐有性幻想?
點會無睇過
痴撚線咁都唔係抄
咁你咪即係講緊
你同個同學篇文除咗頭一句唔同
其他都一樣囉

咁都唔係抄呀
咁點解一個有提腿一個冇提腿會話係一模一樣
而馬娘就係"啲姿勢同停頓位,停頓時間,角度其實都有微妙嘅分別"?
真,你抄考同學篇文

轉咗頭兩句,之後一模一樣
再同老師講你無抄
認真睇下你條家傳之寶啦傻豬
全世界都睇咗啦
得你仲死兜
パワプロ主力路線應該係要比錢買碟個邊
app版似係主要r埋手遊玩家條水 同埋多合作角色引人入坑
即係肯俾你2018年動畫到出現但係唔俾你出game?
原神狗唔留係狗洞post出嚟俾人屌做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞