Dear Jane 江門開演唱會咁大件事無人講?

384 回覆
508 Like 67 Dislike
咁你老母就唔好同我講乜撚野係鏡一定幾日有post啦
你夠出黎抽dear jane水啦傻閪
咁我咪問撚返你19年鏡狗上廣洲你又唔開post??
你唔撚開post 你家下又開咩dear jane
開都算 仲出黎講句乜撚野如果係鏡就一定有post
傻閪
有咩問題
其實有冇人戥表咗態嘅藝人好唔抵?
https://lih.kg/vcduRaX

我一早講過
有吖,至少上到chill club
利申:唔係viu 功勞,係chill club團隊有heart姐

Btw:仲有湯力
連登笑話 自己係到講邊個上大陸開show係到圍爐屌人 但現實根本冇人理
都唔知邊個on9仔整
巴士的報都話黃仲要黃過明報
人哋同星島同一集團

你仲撚中啦
咁講嘅話佢哋clokenflap都有得自己獨立玩一個stage,雖然唔係最大果個
等佢哋上快樂男聲
supper就對號入座咗係紅
親愛的珍留喺香港唱情歌就係黃

supper係衰on9 太撚坦白
親愛的珍PR贏哂係好合理

利伸:非fan屎。純粹覺得黃c呢啲對號入座好撚on9
想佢係黃就黃紅就紅 因為明就明 無限搬龍門
佢地幫自己作理由姐,我追星就係支持香港

然後強加喺偶像身上

明哥真心無限尊敬
本身都已經係一個好人,以前做嘢遇過好nice無架子,好善良
修佢老母
kolor 都唔只係表唔表態咁簡單
有去佢地19年麥花臣場show就知咩料
條女ff 條仔都鍾意佢,一路對條仔好,條仔受哂不拒絕
我無講過鍾意你架 係你自己埋嚟
佢地不嬲xxxx
冇人覺得xxxxx

點解唔一開吹奏佢地果時 就出黎講呢幾句呀
賺盡中國人人血錢 支持
佢哋串 無公關 死得啦
其實supper先係真搖滾
忠於自己,夠坦白 直接唔好扮嘢
用生命挑戰香港人嘅雙重標準
Who is 支賦寶?
用作品說話
rb cas 黃到斷哂米路 無人理 cas仲慘影都無埋 出歌唔駛錢?買碟睇show夠養佢哋嗎?
最賺錢嘅廣告就俾鏡攬哂

真黃無撚用架
Supper moment 要平反
例牌反姜幫姜24小時置頂果D
其實應該真係PR黎(仲唔少知名會員)
而且唔係反緊佢 係幫緊
仲有
市民戴口罩=弱智
國屍戴兩個口罩=被逼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞