今日執左隻貓B

356 回覆
1371 Like 19 Dislike
所以話99%貓奴真係冇撚柒腦,隻貓次次都剩係識係貓砂度痾屎?痾完唔撚會玩屎/痴到係身再全屋走?養隻貓擺係無菌室唔會帶出街?所以貓奴諗野係完全一個極端,永遠愛貓愛到偏撚哂向貓個邊,完全冇邏輯思考能力,非黑即白仲要懶係串77打一大段野再咒加屌埋人老母,今日母親節你老母仲健在嘛?
貓有貓福
原來你係無腦
我叫你讀書 唔撚係叫你執口水尾學我講野

嬲到你 comment都要出兩個
冇嬲 同隻畀單細胞生物操縱左嘅人形喪屍物體溝通就係要:以彼之道還施彼身先溝通到
係呀我冇讀書 你都最好去醫院驗下腦check下有冇中弓形蟲 廢事中左遺害下一代人類傳染埋落下一代就仆街喇!地球已經充斥住好撚多不撚正常人類 閣下同其後代再添幾員就真係劣幣驅逐良幣
嬲到要靠精神勝利法去同自己打飛機
無讀書真係好可怕 個腦淨係識繁殖生生生
完全就係支那底端人口
唔怪得你老母生撚左你呢件無腦垃圾
屌 送隻貓去漁護署搞撚掂

笑死成晚得你係度衝出黎柒要威要攞彩 你唔出聲有人話你啞撚左?
唔怪之得你老母生著件0價值嘅貓奴,一出世就做隻低智生物貓嘅奴隸咁你係乜撚野???
本身好地地你老母生你出黎冇感染弓形蟲,依家全身上下腦部所有器官都中撚哂弓形蟲所以暴躁喇要威喇忍唔住要做護主(貓)犬衝出黎柒?
我唔撚屌你你係咪以為自己好撚型???就算我無腦都好撚過成個腦都係單細胞生物弓形蟲嘅喪屍傀儡奴隸啦
屌 送隻貓去漁護署搞撚掂
唔屌你以為自己好撚型淪落到要抄歌詞鬧人 中二病到

不過都好 肯承認自己真係無腦 以無讀書無學識去講 你呢d支那低端人口都算有進步

知你真係好撚嬲 下次打少d廢話 too long don’t want to read
得喇知你班貓奴嬲撚到要扎醒偷偷摸摸留言,下次屌人之前做好資料蒐集先,不過以貓奴弓形蟲嘅大腦係比較難理解,亦知你真係奴性好重,記住養多幾隻流浪貓,太長唔好撚柒睇喇,驚你畀我下下暴擊激撚到你班貓奴吐血嘔撚晒d弓形蟲出黎,你主子(貓)點撚樣再控制同支配咁撚有腦嘅生物呀?
好人一生平安
屌哂樓上老母,睇貓定睇你地嘈
好人一生平安 多謝樓主
小強要好好生活!
傻閪先係連登嘈交
打哂文咁on99

隻貓我養既,反貓撚做咩啫

小強好叻呀
照睇隻眼好快會好番 好大機會唔使一個月
今日涼咗
如果保暖 可以用毛巾包起暖包放一邊,佢凍就可能識挨過去
摸下佢耳仔,手腳肉球同條尾就知佢個人凍定熱
太熱太凍都唔好

feel到樓主好開心
半夜三更出po
個名小強
lm
支持
小強要快啲肥肥白白
呢啲點整先香口?
會咬人,但唔會寄居係人身上,佢地中意留係貓身上
喂呀改個名改得可愛少少好唔好?
btw係強仔定強妹?
你老母湊大咁智障嘅你 真係好艱難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞