[IOS/AN]真三國無雙。斬(79) 香香已死﹐關羽當立﹐要破八章﹐木屬第一

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
火屬要6000防先可以穏掛普8-9?

應該5千夠 我5千6 兵仔 扣 500幾 (無50%)

21金箱勸世圖
最有用既得5星專武一件
有冇師兄指下路,修羅7-9打得10

火屬要6000防先可以穏掛普8-9?

我火屬3000防穩掛8-4

21金箱勸世圖
最有用既得5星專武一件

我諗打唔到普8 D人唔會格硬為左金箱打
平常心當BONUS算

搵三色25%隊長

21金箱勸世圖
最有用既得5星專武一件

平常心當BONUS算

8-4火屬易打過8-9,但耐d

21金箱勸世圖
最有用既得5星專武一件

平常心當BONUS算

上個POST先有巴打開到原五
我有原四都收貨嫁啦

開左飾品個格, 9000攻都應該過到?

21金箱勸世圖
最有用既得5星專武一件

平常心當BONUS算

我有原四都收貨嫁啦

我個團員5箱2原5,屌撚佢

21金箱勸世圖
最有用既得5星專武一件

平常心當BONUS算

我有原四都收貨嫁啦

我個團員5箱2原5,屌撚佢

成個活動有1張都偷笑

搵三色25%隊長

岩岩碌返上第一頁睇多次,但搵唔到相關資料,想問三色25%隊長係?

搵三色25%隊長

岩岩碌返上第一頁睇多次,但搵唔到相關資料,想問三色25%隊長係?

孫尚香
關銀屏
曹操

未開呀,係咪開金好過開銅....合左好多把先得兩把爛鬼金6星咋

點解你地會有十幾粒?
我得咁少
大家揀會用2突2哥定3突鳳雛推關

搵三色25%隊長

孫尚香
關銀屏
曹操

孫尚香
關銀屏
呢兩隻都未6星係咪可以收皮先
有冇巴打用緊皇叔刷緊第8章?
睇專武技有加防 好似

搵三色25%隊長

孫尚香
關銀屏
曹操

孫尚香
關銀屏

練囉,呢幾日三經好快啫

未開呀,係咪開金好過開銅....合左好多把先得兩把爛鬼金6星咋

係,金武開金飾品機會大啲,不過而家加工要原價好撚貴

搵三色25%隊長

孫尚香
關銀屏
曹操

孫尚香
關銀屏

練囉,呢幾日三經好快啫

明白,係咪淨係做隊長唔出招都冇分別?
大家揀會用2突2哥定3突鳳雛推關

3突>2突
但係龐統硬直勁大, 我諗要練下走位個D
或者用隊友幫手頂盾CD

係,金武開金飾品機會大啲,不過而家加工要原價好撚貴

玩到E家得兩把金武

點解你地會有十幾粒?
我得咁少

我同你一樣,有雙位數要還神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞