[IOS/AN]真三國無雙。斬(79) 香香已死﹐關羽當立﹐要破八章﹐木屬第一

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
本身已經有金飾品
有無巴打計過...
如果升lv, 應該6星+20 加工再強化
定係2把5星+20 加工再強化

邊樣多d exp? 抵d ?
防要幾多先可以穩刷普8

木關羽, 3千防已經夠
可能技能問題

我都想要木關,但係我得木龐,仲要食曬

木龐唔好咩?
金箱成日出銀幣 反而銀箱出好多卷

我有預感呢,可能活動最後一個禮拜會有雙倍活動,即係出好野雙倍,掉落率雙倍咁,都係留返最後兩日先開會好啲

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

依照佢既玩法, 尾聲有加乘都唔奇
可能係跌多D箱

開野加乘就未必有... 同埋好難忍手唔開
防要幾多先可以穩刷普8

木關羽, 3千防已經夠
可能技能問題

防夠
攻問題
你打十年先打得死好易出事
我研究過死因通常係比許豬/張遼一野用技打死
攻低嘅話有防都無用

我有預感呢,可能活動最後一個禮拜會有雙倍活動,即係出好野雙倍,掉落率雙倍咁,都係留返最後兩日先開會好啲

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

可能係跌多D箱

我決定左忍下手先,遲開唔會蝕

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

可能係跌多D箱

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

可能係跌多D箱

好啦, 我都唔開住

隻GAME玩儲野, 家下我儲緊專武碎
遲D會唔會有其他野抽
防要幾多先可以穩刷普8

木關羽, 3千防已經夠
可能技能問題

木龐唔好咩?

冇愛
防要幾多先可以穩刷普8

木關羽, 3千防已經夠
可能技能問題

防夠
攻問題
你打十年先打得死好易出事
我研究過死因通常係比許豬/張遼一野用技打死
攻低嘅話有防都無用

本來都過萬,換曬藍石就冇攻

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

可能係跌多D箱

好啦, 我都唔開住

遲D會唔會有其他野抽

箱就唔儲了
反而專武碎我都儲緊 早開都冇用 大致上用緊既都有專 要升6星又要幾十把 咁不如等到剩低個窿開埋

箱都幾多專武箱出wor

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

可能係跌多D箱

好啦, 我都唔開住

遲D會唔會有其他野抽

箱就唔儲了
反而專武碎我都儲緊 早開都冇用 大致上用緊既都有專 要升6星又要幾十把 咁不如等到剩低個窿開埋

係,有想玩/要升既先開,之前儲到7000碎開都係無好野
我突然諗到
除1左關羽外
係咪1徐庶都可用1?
因為木1系有中1毒
無其他木既有喎

出好野應該冇得雙倍啦掛
最多咪銀幣數量雙倍

可能係跌多D箱

好啦, 我都唔開住

遲D會唔會有其他野抽

箱就唔儲了

係,有想玩/要升既先開,之前儲到7000碎開都係無好野

真係無好野, 話抽3星好易出LV1技,
但中過4,5個圈圈都唔係流血, 已放棄
儲埋佢好過
我突然諗到
除1左關羽外
係咪1徐庶都可用1?
因為木1系有中1毒
無其他木既有喎

我突然諗到
除1左關羽外
係咪1徐庶都可用1?
因為木1系有中1毒
無其他木既有喎

又黎

升一隻木屬過關 揀邊隻好
馬超可突3
廢老突2
徐庶突2
皇叔突2(計埋7日送個張)

利申:好憎皇叔個童顏樣
我突然諗到
除1左關羽外
係咪1徐庶都可用1?
因為木1系有中1毒
無其他木既有喎

又黎

唔知點解出1
問下又話人
唔開post
https://www.facebook.com/100000299306198/videos/1660480110638616/
呢條友好似怪怪地,睇到佢條片有兵仔打佢又無硬直又唔扣血
https://www.facebook.com/100000299306198/videos/1660480110638616/
呢條友好似怪怪地,睇到佢條片有兵仔打佢又無硬直又唔扣血

Sorry, this content isn't available right now

要入GROUP
本身已經有金飾品
有無巴打計過...
如果升lv, 應該6星+20 加工再強化
定係2把5星+20 加工再強化

邊樣多d exp? 抵d ?

有無巴打解答...
皇叔垃圾
一萬攻掛唔到89
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞