[IOS/AN]真三國無雙。斬(79) 香香已死﹐關羽當立﹐要破八章﹐木屬第一

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實我打咁耐都唔太明抗暴同暴擊有咩用

暴擊即係暴擊的機率... 抗暴我估係抵抗暴擊的能力...
例如對方有30%暴, 我有10%抗... 咁實際暴擊機會就係30-10 = 20%

暴擊即係暴擊的機率
咁暴擊的機率係乜?
係咪打霸體既能力?

暴擊都唔知

唔知
我以D好少打手游既小學雞
緊本唔識咁多野
係黎左以度跟得呀SIR你地先識左多野

暴擊姐係傷害double

即係無啦啦會傷害DOUBLE既機率?

暴擊都唔知

唔知
緊本唔識咁多野

師兄啲口吻咁似叔父輩

例如對方有30%暴, 我有10%抗... 咁實際暴擊機會就係30-10 = 20%

暴擊即係暴擊的機率
咁暴擊的機率係乜?
係咪打霸體既能力?

暴擊果時攻擊力會加大... 官方冇講過幾多%, 樓上有師兄話係double (即100%)

暴擊即係暴擊的機率
咁暴擊的機率係乜?
係咪打霸體既能力?

暴擊果時攻擊力會加大... 官方冇講過幾多%, 樓上有師兄話係double (即100%)

唔係隻隻game都double架咩
利申冇真係睇過

唔一定係double架,有啲驚係得50%或者30%架咋

暴擊即係暴擊的機率
咁暴擊的機率係乜?
係咪打霸體既能力?

唔係隻隻game都double架咩
利申冇真係睇過

唔知呀.. 呢D 野官方都冇講過
去完旅行好多野OUT DATE左
依家先知有原五箱 有冇巴打會課?

你去左旅行後
官方話每人送一隻原6布仔呀

暴擊都唔知

唔知
緊本唔識咁多野

師兄啲口吻咁似叔父輩

我好老
有2個小朋友了
好快會教佢地玩無双驚
但睇黎要我幫佢課金

你去左旅行後
官方話每人送一隻原6布仔呀

我都想中布仔 得隻廢老同王元gay

呢度巴打都課哂,得你未,好似個個都中四曹操

暴擊都唔知

唔知
緊本唔識咁多野

師兄啲口吻咁似叔父輩

我好老
有2個小朋友了
好快會教佢地玩無双驚
但睇黎要我幫佢課金

香港地養的起2個小朋友都一定有返咁上下家底

暴擊都唔知

唔知
緊本唔識咁多野

師兄啲口吻咁似叔父輩

我好老
有2個小朋友了
好快會教佢地玩無双驚
但睇黎要我幫佢課金

唔好教佢哋上連登

有巴打課左 兩隻龐統
我麻麻
每次課個陣充滿期待
到抽完完全冇幫助既空虛感仍然係太歷歷在目

龐統我都有2隻 加埋張卷可3突
依家困難都唔係好過到 覺得自己好廢

有巴打課左 兩隻龐統
我麻麻
每次課個陣充滿期待
到抽完完全冇幫助既空虛感仍然係太歷歷在目

龐統我都有2隻 加埋張卷可3突
依家困難都唔係好過到 覺得自己好廢

升左佢黎用
頭先想打過關最後失敗拿左粒天石刷張遼專
點知中左破甲
以架有香香有張遼
講真龐統可能係黑馬
打修羅

未諗到用邊隻木屬,養定先

係咪得我隻dodo 係咁嘅pose
定全部都係咁

係咪得我隻dodo 係咁嘅pose
定全部都係咁

火屬要6000防先可以穏掛普8-9?
頭先想打過關最後失敗拿左粒天石刷張遼專
點知中左破甲
以架有香香有張遼

太低攻了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞