[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Geats 34 , 王樣戰隊 10

276 回覆
2 Like 3 Dislike
個陣話為左劇情設定係中年所以係為藝術而犧牲,根本就係自己本能食到肥
咁izu係咪因為電池膨脹
降臨せよ キングオージャー
點只輸皮套
時王連外傳都輸埋
幾時先有shinobi

最近啲情報管理做咩係咁出錯
早上好中國
現在我有Bing Chilling
人地全部繁體黎
吉茨
你好似仲未get到我地嬲咩
如果今次spin off係好似以前咁輕鬆派膠其實冇人話
問題係而家佢為左所謂搞笑輕鬆
將本篇認真嚴肅嘅處理無效化
其他spin off 鳩嘅前提係盡量跟Tv設定
同埋係處於可有可無嘅狀態 因為理論上係唔會對作品世界觀有影響
但今次嘅鳩位係影響緊原作世界觀嘅設定
olteca喺本篇咩定位唔洗講
本來因為要拍多個外傳可以隨便逃獄已經好過分
而家仲要比埋畫面你睇 其實捉佢嗰班人其實都係玩玩下
呢點真係毁埋主角群嘅觀感 重點本來已經唔係好好
其實最尾嗰段唔係拍到似玩捉迷藏已經可以避免今次嘅爭議 但加左入去就預左有班人係唔接受
由開初宣傳用平成九子集結做噱頭,點知全部貨不對辦
演員,造型,故事,回歸致敬位全部都炒曬車
紅渡 劍崎原演員回歸就破壞晒原本設定
Decade真係咁多套入面最垃圾
九個世界之後本身大把時間入主線點知仲要加真劍者 Rx 山寨亞馬遜篇
竟然仲有新卡
舊sponsor改色? 支槍得4種聲點出新
山寨真係好垃圾 如果搵晒本人就上神枱
唔係一早知有六張未來卡咩
淨係kuuga 都搵唔返
六張卡係啲人睇到呢到有六個格仔估既
但最後玩具枝槍冇聲,冇隱藏音效
睇色似Zinn強化?
又準備有新拉打 Geats RE下GAME就大半
https://twitter.com/tokusatsuupdat/status/1655804993654648835?s=20
咁就俗左啲
我要全裸

如果景和有日返屋企見到.......

然後搵本人嗰套就設定劇情亂咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞