(宏研電腦維修黑店),呢絛i.i頁係唔識整電腦,偷換你零件,再用二手零件當新買俾你。

135 回覆
151 Like 2 Dislike
我研究咗成晚都po唔到上去,你可以幫忙嗎?
唔識直接上黎開post問人

最多俾人笑下
自學到識幫人整
廠機
認同呀
入唔到window ,成個window 重裝
硬件自己大膽啲去拆清下塵,
之前部機間唔中會freeze 10-15秒,拆完清塵都係咁,最後換咗塊底版就無事
又試過機都唔著,隻牛換咗就著得返
自己搞係要時間/+金錢
總好過比完錢都係得個吉同憤怒
真係唔可以放過佢 比佢繼續呃
希望大家,幫忙po佢上黑店網,公開呢間,宏開電腦黑店 行爲
點樣先可以上載到?研究咗好耐。
求教,之前無check到post唔知整電腦原來咁黑,急住想整,而家比佢收咗部機去整,有無對策?
咁你做定隻水魚,俾條I.I劏。最好解決方法,唔整。
有冇fd熟電腦幫到你望下眼有冇少到件,想唔整收番部機果陣拍住片係佢面前開側板睇吓有冇咩件明顯唔見左,最少事後有啲揸拿?
上年先有人中完伏, 估唔到條友仲生存到
依d報狗又唔理 呃完又呃
報左狗未? 唔係唔信你,但得你講無佢講好似有啲唔公平
而家叫咗佢唔好整,比返部機黎,我自己搞返,目前未有實際發生D咩事,等拿返部機check一check再看咩環境,如果結果無野我會公平地澄清返。
你係樓豬?
已經順利取回電腦,檢查過零件無被換,店員反映不少post是行家惡意中傷,不過自己苦無證據只能硬食死貓,話如果真有其事,自己無可能生存到而家。不過真真假假實在唔易分辨,無論中傷既事情孰真孰假,越多同類既投訴只會令更多人唔考慮相關服務,到頭來大家都無好處。簡單交代事件發展,之後既討論唔會再回覆。
我 已經盡力四圍po佢啲手法, 希望 多啲人睇到,少啲人中招。
做咗都唔會認。 佢呃唔到你,就呃下一個。 因為心虛,知道你知道佢啲黑手法
叫佢有咩留翻錄口供果時講啦叫佢解釋下點解人地粒U 唔見左先啦
條I.I 都知道你,知道佢連登個po,一定唔認, 驚到,馬上同你表明唔關自己事,一係你同傴係朋友,一係你就係條I.I,想幫自己洗白。

正常人都會諗到, 邊個,做賊 一定會認自己係賊。
去實店就算啦
間黑店就係博你無報警整張報案紙噠下佢
有開名正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞