Assetto Corsa 首都高, 大帽山 Pure 0.165, CSP 0.1.80 P115 測試

110 回覆
20 Like 1 Dislike
想問下我玩首都高
點解其他D AI車成日炒埋一齊既
我見人地玩唔會炒
留名
如果個 traffic ai 可以做到 ETS2 果個咁識得讓位又唔會炒埋一碟咁就完美

原來咁複雜架
一陣睇下先
THX
但我玩ETS2
都有試過D車一尻就撞埋黎我到
果啲就無計, 有時你唔讓佢佢就照鳩撞埋黎 但高公就好正常, 你出車轉線都識得收慢讓你, 感覺都起碼有個低級 AI 幫緊手, 但 AC 果啲 traffic mod 就真係鳩行路軌, 你行近少少又會無啦啦彈開一下, 又無紅綠燈... 可以講係無真實感, 只係係首都高有啲車行下有返啲真實少少既感覺
留名
重裝完windows 後再慢慢裝返啲 mod 同 map...update返 pure sol csp 好似畫面又靚左少少... 可能心理作用
https://youtu.be/pQispkFl7XI
CSP 1.8無耐前update左新ver.
今次加左"即時回帶"功能, 試車炒左終於可以唔洗重新行過再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞