Assetto Corsa 首都高, 大帽山 Pure 0.165, CSP 0.1.80 P115 測試

110 回覆
20 Like 1 Dislike
我終於買左個軚盤
雖然我唔識整MOD
但等我試下去整先
想玩首都高同頭D呀
樓主咁有冇玩Rev to Vertex Demo?
新手,想問鬆油門 點解會好似踩break咁減速,用緊ts300rs
啲 mod 可以慢慢加慢慢試,我都係睇youtube 跟啲人整再自己慢慢調整下加啲自己中意既車個人化一下都幾正 RTV 最初佢出 demo 果陣有試,但當時未買軚盤用手制玩真心難操控,宜家等緊佢出 full release 希望佢延期推出介面同操控會有大幅度改善
我都係用 T300RS ,正常每個腳制都踩盡設定好後剔返反轉就應該無問題
收工返去試下先 唔該師兄,尋日開始玩,請問邊度有傻瓜包/合集一次dl
尋日都係跟佢裝哂
我已經DL左好多
但想知有冇以前街機D路玩
我都未試哂D路
同埋個大帽山MOD
我裝完玩唔到
一陣再試下先
首都高入唔到
樓主裝唔裝到呢個頭D MOD
條LINK係條片下面
我裝唔到
https://www.youtube.com/watch?v=NyHl5tnRPcA
首都高入到, 要先登入 discord
入唔到個dc
你講啲車定係條賽道?條Track 我裝到無問題,車就無去試,之前試過裝有藤原坐既AE86 跑秋名山都run 到

同班friend 開ser 玩
又幾過癮
Download the BETA Initial D Pack below:
呢條
我唔知係咪賽道
果個好似係 car pack 黎
其實我已經成功架啦
搵到條香港中環路同澳門格蘭
不過有排都未DL到
好想試下條香港路
再揸埋架DC9就正囉
想問下
賽道點先有其他車一齊行
我搵設定好似唔見有既
唔該
如果係一般 traffic 行車就要加對應地圖既 traffic mod 例如大帽山就呢個 :
https://www.racedepartment.com/downloads/traffic-layouts-for-tai-mo-shan-route-twisk.39976/
我用唔到呢個VER
我裝左HK51個VER
咁首都高都要裝嗎?
如果要 traffic 就要裝,首都高本身係佢個 discord 裡面都有教
OK
等我去睇下先
唔該哂
樓豬有無興趣搵埋啲巴打一齊開/join server玩下
我就無不過可以試下搵 #98 果位 ching 去 join 佢玩
我岩岩重裝左部機 之前啲driver 炒左而家爽晒... 都未有時間再裝返咁多野...
建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞